Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Superpack fra TVShop?

#1

Éowyn sa for siden:

tvshop.com/NO/products/2942/6084

Noen som har prøvd dette produktet? Det er flott hvis det virker, men jeg syntes det høres for godt ut til å være sant. Og hvordan blir klær, dyner osv etter å ha ligget flatpakket slik over lengre tid?

(Dessuten er det masse skrivefeil i produktbeskrivelsen. Jeg har rettet i quoten.)


#2

MissS sa for siden:

Det funker, ja. :jupp: Jeg kjøpte noe liknende da vi skulle flytte hjem fra Australia og pakke med oss rubbel og bit. Den kunne man kople til en støvsuger og suge ut luften. Genialt. Mamma og søsters har de posene fra TV shop og pakker dyner o.l i de. De er veldig fornøyd. :jupp:


#3

Stompa sa for siden:

Jeg har dem. De er geniale. Jeg har lite lagringsplass og får plass til alle dynene på en brøkdel av plassen de tok før. Det er litt vanskelig å presse ut lufta; ventilene fungerer ikke helt synes jeg. Men ellers er de supre.


#4

Rug sa for siden:

Vanskelig å få igjen i toppen og ventilene henger litt, men når de funker, er de helt supre. Sparer helt enormt mye plass, og dynene er helt fine etter flere måneder i sånne.


#5

Obelix sa for siden:

Har også slike og de holder det de lover.
Kan være litt vanskelig å få luften ut av og litt kronglete å få låst posen.


#6

Irma sa for siden:

Jeg har skrevet om våre poser i denne tråden:

www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=15427&highlight=vacuum

Det er en annen variant enn tv-shop sine vi har kjøpt da. Våre poser har dessverre ikke fungert som lagringsposer (de har fylt seg med luft etterhvert), men de er helt greie å ha i koffert eller sekk på ferie og slikt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.