Jeg har lyst å lage fruktsalat til å ha i matboksen min i morgen. Men tåler den å stå i kjøleskapet over natta og frem til lunsj eller blir den litt slapp og rar da?
Tenkte å bruke kiwi, plommer, ananas, honningmelon og mango.
Kan vel evt koke noe sukkerlake å ha over, vil tro den tåler bedre å stå da, men det aller beste er jo å ha den au naturell ;)
Vi hadde fruktsalat forrige søndag, og jeg sendte med skolejenta litt i en boks på mandagen. Den kom hjem nesten urørt, den var ikke god lenger sa hun. Takk for tips om bananene forresten! :)
Bananene er best og ha med seg i skallet og så skjære det opp på jobben. De blir fort mørke og løser seg opp. Ellers er det greit å ha i kjøleskapet så lenge boksen er tett.
Jeg hadde ofte fruktsalat med på jobb før. Skjærte den opp dagen før og hadde honning og nøtter på rett før jeg skulle spise. Om jeg ikke hadde rukket å lage det til holdt det med tre-fire frukt i veska. Honning og nøtter oppbevarte jeg på jobb.
Jeg tar alltid vare på rester av fruktsalat til neste dag, den holder seg fint om man har brukt appelsinjuice i den. :) Jeg pleier også av og til å blande den med yoghurt, fin "dessert" til lunsjen det!