Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fruktsalat stående

#1

Millis sa for siden:

Jeg har lyst å lage fruktsalat til å ha i matboksen min i morgen. Men tåler den å stå i kjøleskapet over natta og frem til lunsj eller blir den litt slapp og rar da?
Tenkte å bruke kiwi, plommer, ananas, honningmelon og mango.
Kan vel evt koke noe sukkerlake å ha over, vil tro den tåler bedre å stå da, men det aller beste er jo å ha den au naturell ;)


#2

DM sa for siden:

Du kan jo ha juice over, det pleier jeg. Og vente med bananene til i morgen, for de løser seg opp.


#3

Bokormen sa for siden:

Vi hadde fruktsalat forrige søndag, og jeg sendte med skolejenta litt i en boks på mandagen. Den kom hjem nesten urørt, den var ikke god lenger sa hun. Takk for tips om bananene forresten! :)


#4

Lucifer sa for siden:

Bananene er best og ha med seg i skallet og så skjære det opp på jobben. De blir fort mørke og løser seg opp. Ellers er det greit å ha i kjøleskapet så lenge boksen er tett.


#5

Mei sa for siden:

Jeg hadde ofte fruktsalat med på jobb før. Skjærte den opp dagen før og hadde honning og nøtter på rett før jeg skulle spise. Om jeg ikke hadde rukket å lage det til holdt det med tre-fire frukt i veska. Honning og nøtter oppbevarte jeg på jobb.


#6

Arran sa for siden:

Og jeg som klikket meg nysgjerrig inn på tråden for å finne ut hva en stående fuktsalat var...

:plystre:


#7

DM sa for siden:

Den som ikke sitter. :nemlig:

#8

Spoon sa for siden:

Jeg tar alltid vare på rester av fruktsalat til neste dag, den holder seg fint om man har brukt appelsinjuice i den. :) Jeg pleier også av og til å blande den med yoghurt, fin "dessert" til lunsjen det!


#9

Millis sa for siden:

Juice ja. Det kan jeg ha over. Eller kanskje jeg skal klare å tvinge meg opp 10 minutter før så jeg lager den på morran.... Særlig..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.