Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til "hjemmelaget" vitrineskap??

#1

Amic@ sa for siden:

Vi har nytt hus og har kjøkken av type som vist på bilde. Trenger litt mer plass til diverse servise, glass og sånt. Og da har vi vurdert litt å finne noen løse skap, men kommet til at en god løsning må være å lage en vegg med kjøkkeninnredning. Har lyst på en litt billigere løsning enn å bruke den kjøkkeninnredningen vi har, og jeg har også mer lyst på en hvit innredning.

Så da har jeg kommet til to alternativer:
Lidingø
Ädel hvit

Har tenkt å ha kolonialskuffer nede, så en eikeplate, og så sette overskap med glassdører i to høyder rett ned på benkeplaten.

Hva syns dere om det? Noen som har bedre forslag? Setter stor pris på andre alternativer, for jeg er ikke akkurat noen interiørguru :)


#2

Nooria sa for siden:

Jeg ville lagd et vitrineskap ved å sette sånne glasskap som du allerede har oppå kjøkkenbenken (altså glasskap hele veien fra kjøkkenbenken og opp i taket) og med underskap under. Men jeg ville da malt alt (det du allerede har også) hvitt. En venninne av meg har et kjøkken som ligner veldig på ditt bare det er hvitt (dvs en eller annen hvitnyanse) og det er nydelig.


#3

Amic@ sa for siden:

Det er det jeg tenker, altså med glasskap direkte på benken. Men jeg har ikke lyst å ha det i samme som kjøkkeninnredningen for det skal liksom være et eget møble om du skjønner! Og kjøkkenet er helt nytt (har kjøpt nytt nøkkelferdig hus) så jeg har ikke hjerte til å male kjøkkenet (som forøvrige er mye finere i virkeligheten enn på bildet.. og bildet er ikke fra vårt kjøkken...)

Men tusen takk for tips altså!!!!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.