Jeg laget slike til lunsj i dag og serverte med en salat og en skive grovt ristet brød. Kjempegodt!
Smør et muffinsbrett og kle innsiden med 1-2 skiver god skinke. Knekk et egg oppi hvert hull oppå skinkeskiven(e) og stek i ovnen i ca. 10 minutter. Det som er så greit med dette er jo at man kan servere til maange uten nevneverdig stress.
Åh, noe tilsvarende så jeg på Rachael Ray-show (jadda, jeg er jo i permisjon). Da hadde hun i tillegg en slags purre-blanding under eggene, og det så også veldig godt ut! Har ikke fått prøvd det selv, men.
Jeg bare kom på noe. En annen genial ting er den dingsen man får kjøpt på Designtorget. Den ser ut som et eggeglass med lokk og man knekker egget (gjerne sammen med andre ting) i dingsen og hiver 20 sekunder i mikroen.
Hun har også lagd det med skinke, som sagt. Og arme-riddere-muffins (brød dynket i røre, formet nedi muffinsformer og stekt i ovnen til de er gylne), fylt med friske bær, sprøstekt bacon (???) og lønnesirup! :dåne:
Det hørtes ut som noe min ekstremt kresne 5 åring ville gå med på å spise så fremt jeg bytter ut skinke med salami. :hyper: Her blir det grovbrød og eggemuffins før fotballtreninga !
Takk for tipset Iset. :blomst: