Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jack Daniels-saus

#1

Tante Grønn sa for siden:

Noen som har oppskrift på noe sånt?


#2

Tertit sa for siden:

Nå ble jeg nyskjerrig her. Hva bruker du i så fall den til?



#4

Line* sa for siden:

Jeg søkte på nett, men det var umulig å finne noe.



#6

Søster sa for siden:

Jeg har laget det en gang, men nå finner jeg ikke oppskriften. Skal si fra hvis jeg finner den. Jeg tror jeg brukte en oppskrift som egentlig heter spare ribssaus eller noe, og så bare slengte litt bourbon i den, om det er noen hjelp for deg.



#8

Line* sa for siden:

Jeg lette tydeligvis ikke godt nok.


#9

AprilRyan sa for siden:

Har laget denne en gang. Den var veldig god. Oppskriften er fra kokeboken Ketsjup:

2 dl portvin
2 sjalottløk
1 stor gulrot
Tørket sopp, kan sløyfes
1 ts sukker
1 ts balsamicoeddik
1/2 l oksekraft
olje
3-4 ss Jack Daniels
2-3 ss creme fraiche
salt, pepper, sukker

Varm olje og fres gulrot, løk og eventuelt sopp (grove biter) i noen min.

Ha i sukker og la det smelte. Tilsett balsamico.

Tilsett portvin og oksekraft. Kok til det halve.

Sil

Tilsett creme fraiche og whisky og la det putre til den er fyldig.

Smak til med salt, pepper og eventuelt sukker.



#11

Millis sa for siden:

Må være noe for mannen min :knegg:


#12

Camomilla sa for siden:

Og min...


#13

Topa sa for siden:

Her kommer oppskriften:
1 ts løkpulver
1 ss Tabasco sauce
2 ss rødvins eddik
1/4 kopp Jack Daniels
2 kopper brunt sukker
1/4 kopp vann
4 terninger kjøttbuljong
2 ss Worcestershire sauce

Ha alle ingrediensene i en liten kjele. Kok opp og la det småkoke i 15 minutter. La det kjøle.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.