Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Suppebolleoppskrift?

#1

Hjertensfryd sa for siden:

Nokon som har det ? Ei fantastisk god ei. Boller som ein kan ha til supper eg er ute etter altså. I tilfelle nokon ikkje skjønte det :knegg:

Eg kan ikkje ha melke eller eggprodukter i, men melk kan eg erstatte med soya.


#2

Dixie Diner sa for siden:

Tenker du på kjøttboller eller melboller?


#3

Hjertensfryd sa for siden:

Skulle eg ha skreve rundstykker kanskje ? Sjølv om det ikkje er heilt det samme.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Åja haha, suppeboller for meg er sånne boller til å ha I suppen. Bestemor hadde alltid det, spesielt melboller. Rundstykker eller brytebrød eller noe sånt ville jeg har skrevet.

Hva med foccaccia? Den kan nok lages som runde småbrød også. Jeg har gjort det, men brukte da en annen oppskrift.


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Eg tenkte på foccacia ( har oppskrifta di i oppskriftsboksen ) men ville gjerne hatt noko litt anna.


#6

Hjertensfryd sa for siden:

Viss nokon skulle lure så endte eg opp med desse her. Blei innmari godt til tomatsuppa.

Verdens beste rundstykker
Ca 24 stykker

12 dl. hvetemel
5 dl. vann
1 dl. melk ( for vår del 1 dl soyamelk )

1 pk. tørrgjær
1 ts. salt
1 ss. honning
FREMGANGSMÅTE:

Bland alt det tørre. Varm melk og vatn og rør ut honningen i væska. Hell over det tørre og elt raskt sammen, og la heve i 1 1/2 time. Bakes ut og settes i stekeovnen uten etterheving. Stekes i 20 minutter på 240 grader.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.