Kan man lage pannekakerøren ferdig på morgenen (la oss si om ca 10 minutter), for så å bruke den utpå ettermiddagen?
Min kjære mann skal stå for middagen i dag, og det er pannekaker som står på planen. Han aner ikke hvordan man lager pannekakerøre, og jeg lager den alltid på slump, så å skrive av noen oppskrift til han får jeg ikke til. Men jeg kunne jo laget røra nå før jeg går på jobben, og satt den i kjøleskapet så lenge.... kanskje...
Noen som vet?
Og om noen kunne puttet inn ett spørsmålstegn i overskriften min, så hadde jeg blitt glad. :humre:
Ja, det går bra. Jeg pleier å steke rester av pannekakerøra dagen derpå. Da blir pannekakene ekstra gode! Men røra pleier å svelle endel når den står så lenge, så da kan man spe ut med litt melk før man steker dem.
Min erfaring er at pannekakerøre bare har godt av å stå noen timer å svelge. Mamma lagde alltid pannekakerøre noen timer eller kvelden før pannekakene skulle steikes.
Hm... nå kan vel alle lage pannekakerøra?
Gå inn på google og skriv oppskrift pannekaker :) Uff - det blir nok med en gang vanskelig hvis forbindelsen går nede noen gang haha.
Opplever selv at jeg liker det best hvis det har stått bittelittegrann, men det tar jeg aldri tid til (= planlegger dårlig og kommer i gang for sent) :-P
Melkekartongen var en god ide.
Ellers var jeg på besøk hos søsteren min i Nederland; hun kjøper "ferdig røre" - altså: alle ingredienser på flaske, bare å fylle på med melk. Brr.
Det må da være greit. I gamle dager da jeg spilte volleyball, så måtte vi stille i hallen kl 08.00 om morgenen med 3 liter vaffelrøre, og det var helt uaktuelt å lage denne på morgenen. Vaflene smakte upåklagelig.