Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva i all verden kan jeg lage av dette?

#1

Katinka sa for siden:

Er hjemme med snuppa i dag og tenkte at jeg skulle overraske mannen med middag for en gangs skyld, og det uten at han må svinge innom butikken før han kommer hjem.

Et kjapt søk i fryser og kjøleskap avdekker:

kyllingfileter
poteter
nudler
brokkoli
epler
sjampinjong
paprika
rødløk
tomater
sitron
crème fraiche
hvitløk

Hvordan skal jeg få dette til å smake godt sammen?


#2

Honda sa for siden:

Kyllinggryte med nudler?

Men hvordan du skal få det til å smake bra vet jeg ikke hehe


#3

DM sa for siden:

kyllingfileter, sjampinjong, paprika, rødløk freses i pannen (har du ikke gulrot? det må nesten være med). SÅ heller du over crème fraiche, har i hvitløk og salt og pepper.

Ved siden av serverer du enten stekte poteter, eller kokte nudler.

Og en skål med oppkuttet brokkoli, epler og tomater.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Eple (og ananas) er alltid deilig i kyllingretter, syns jeg. I små biter.


#5

Katinka sa for siden:

Steker du filetene hele eller i biter?


#6

Katinka sa for siden:

Da var jeg ikke helt på jordet med tanke på eplene. :fnis:


#7

DM sa for siden:

Jeg steker i biter. :) (Bare at jeg har fløte istedet for crème fraiche, og har stekte baconbiter på toppen)


#8

Dixie Diner sa for siden:

Oj du kan jo lage en av mine yndlingskyllinggryter, nemlig denne fantastisk deilige gryten:

HILDURS KYLLINGGRYTE (det er ikke jeg som heter Hildur altså. :knegg: )

1 kylling uten skinn
3 tomater
1 stor løk
1 stor rød paprika
1 boks sjampinjong
1 ts paprikapulver
salt og pepper
2 dl buljong (bruk evt. litt av sjampinjongkraften)
1 1/2 dl lettrømme eller kesam

Del ferdig kokt kylling eller høns i små stykker. Skjær tomater i båter, paprika i strimler og løk i skiver. Fres tomat, paprika, løk og sjampinjong i en jerngryte eller teflonpanne, som er penslet med litt soyaolje. Spe med buljong og tilsett krydder, salt og pepper etter smak. La det koke i 10 minutter under lokk. Ha deretter i kyllingen og lettrømme eller kesam. Gi det hele et oppkok. Gryten serveres med ris. Lag også en stor bolle med salat til.


#9

Katinka sa for siden:

I love you!


#10

Katinka sa for siden:

Så flink kokk du er, sa mannen. ;)


#11

Dixie Diner sa for siden:

Hehe så bra dere likte den, den er en schlager her i huset også. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.