Plutti sa for siden:
Jeg er ikke så superglad i vanlige enchiladas med tomat/chillifyll, så jeg har funnet denne oppskriften , som er noe av det beste jeg har smakt :nam:
Ingredienser:
1 Grillet kylling
1 Løk
2 Hvitløkbåter
1 ss Olje
2 Jalapeño-pepper
Salt og pepper
1 Boks(er) Campbell kyllingsuppe
1 Boks(er) Lettrømme
1 pk Hvetetortilla
Ost til gratinering
Framgangsmåte:
Rens kyllingen for skinn og bein.
Stek grovhakket løk og finhakket hvitløk gyllent i en gryte med litt olje, hell over rømme og boksen med kyllingsuppe. Skru varmen helt ned på platen.
Tilsett finhakket jalapeño (etter smak) og litt av kraften, smak deg til. Ta av1/3 av røren som legges til side. Resten av røren blandes med kyllingen.
Fordel kyllingrøren i tortillaene, rull sammen og legg over i en ildfast form inntil hverandre. Ta resten av røren over tortillaene og legg revet ost etter eget ønske over. Cheddar gir en ekstra god smak.
Stekes til osten er gyllen ved 230 °C i 10-15 minutter.
Kyllingsuppa kjøpte jeg på Mega, og selges også andre steder med litt bredere utvalg. Jeg brukte 10 skiver jalapeños (Santa Maria glass) og brukte kyllingfilèt isf hel kylling (hater å rense ;) ).
Server med en god salat og evt. ris.
Anbefales!