Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hasterspørsmål vedr. oppskrift

#1

Virra sa for siden:

Går det an å blande sukker og fruktose i kakeoppskrifter? Jeg skal lage en eplekake, men ønsker å redusere mengden vanlig sukker. Kan jeg bruke 50-50 sukker og fruktose?


#2

Marge sa for siden:

Ja, det går helt fint.


#3

Virra sa for siden:

Så flott! Takk for raskt svar! :D


#4

Michelle sa for siden:

Ja det kan du men husk fruktose er mye søtere på smak enn sukker. Jeg bruker å redusere mengden noe b.la i syltetøy og i muffinsene som jeg lager.
Men ellers ved kakebakst hvor oppskriften må følges så kan du se her. Her står det b.la at ved bruk av fruktose så bør steketemp reduseres og stektiden økes noe. www.drlindbergs.no/page/index.php?structid=21&joinid=-1


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.