Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Da er jeg i gang!

#1

Nessie sa for siden:

Med julegavene. :kry:

Jeg har ikke TENKT på julegaver før i dag. Da fikk jeg reklame fra www.haugenbok.no i posten - og vips - så hadde jeg bestilt 10 julegaver. :stolt:

Flere som er i gang?


#2

Stompa sa for siden:

Bare i hodet. Skal kjøpe inn masse på www.rettinett.no enten på oktober- eller novemberlønna. Geniale gaver til (beste)foreldre som har alt og til venninner som har nesten alt. :jupp:


#3

Tjorven sa for siden:

Knerten har bursdag neste uke, og jeg skal ta det først.

Men i år har jeg bestemt meg for at jeg skal starte tidlig. Ingen permisjon som gjør at julegaveinnkjøp går som en drøm i år, nei.

Jeg må i hvert fall begynne å tenke på julekalender helt umiddelbart. 24 små presanger. Hjelp!


#4

Nessie sa for siden:

Smart! Fin side. Takk! :D

Denne var kul da. ;)


#5

TBM sa for siden:

De BUILT-nettene var kjempekule. Det blir nok årets julegave!


#6

Martis sa for siden:

Jeg har kjøpt 2 julegaver og dette er det tidligeste jeg har startet noen sinne. :D Planen er å spre det utover høsten, slik at jeg slipper panikkshopping i ukene før jul. :lur:


#7

Ibidelma sa for siden:

Jeg kjøpte flere julegaver i januar da edwis og brio la ned her i Trondheim :stolt: Godt å være ferdig med noen. Men har mange igjen!!!
Siden jeg ikke har noen tid til juleshopping i desember, så skal jeg prøve å bli ferdig med alt til oktober er ferdig. Det som er dumt er dette med bytteretten.. Det blir en utfordring å fine "tidløse" ting til folk.


#8

Blomst sa for siden:

Har kjøpt ferdig til 6 stk og de andre har jeg så godt som tenkt ferdig, har vi har over 30 å kjøpe gaver til da, så det tar en stund.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.