Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har god erfaring med Biltema?

#1

Skremmern sa for siden:

Jeg har sett litt i bladet til Biltema, og tenkte å kjøpe en vinsj til den nette sum av 1999. Det hørtes veldig billig ut, men er den bra?


#2

Elisabet sa for siden:

Nå vet jeg ikke noe om akkurat den vinsjen, men mannen min handler mye verktøy og forskjellig på Biltema. Og det aller meste er han veldig fornøyd med. Så jeg skulle tro at det er helt greit å kjøpe en vinsj der selv om du synes det er billig. :nikker: Og hvis du ikke skulle være fornøyd så klager du. De er greie på reklamasjoner der også.


#3

Blondie sa for siden:

Min erfaring er at det som virkelig er billig på Biltema (småverktøy, sykkelutstyr og slikt) er vel så bra som andre steder, men når man kommer opp i slike summer er det mer ymse. Mange som har spart seg til fant (gådd, for et kjipern uttrykk!) på det.


#4

Mauser sa for siden:

Biltema har mye bra, og en del ræl. Men pris/ytelsesforholdet er etter min erfaring utrolig bra på det meste. 5 års reklamasjonsrett = ta vare på kvittering, bytt hvis det går i stykker.

Hva trenger du med vinsj til?


#5

Skremmern sa for siden:

Da tar jeg sjansen. Skal feste den på Land Roveren.


#6

Nessie sa for siden:

Gubben handler iallefall en del der.

En gang skulle jeg kjøpe bursdagsgave der, og han hadde laget ønskeliste... jeg brukte forbaske 45 min for å finne 5 ting. :mumle:
Elendig system, og lite hjelp å få. :sur:

Men vinsjen høres bra ut. :heia: (Evt vinsjan på kaia? :blond: )


#7

Skremmern sa for siden:

Ja! Jeg kan jo bare kjøpe CD-en til DDE i stedet!


#8

Elisabet sa for siden:

Det er egentlig veldig enkelt system på Biltema om en bare først skjønner det. ;) Men jeg også sliter når de plutselig stokker om på hyllenummer og lager sånne torv uten nummer noen ganger og flytter over varer dit.

Blir han like fornøyd med den tror du som en vinsj fra Biltema? :knegg:

Og hva i alle dager skal dere bruke vinsj til bakpå bilen? :blond:


#9

Skremmern sa for siden:

Tanken som teller, er det ikke? :knegg:


#10

Nessie sa for siden:

Jeg skjønte systemet, men det FUNKA jo ikke. :sur:


#11

Angelique sa for siden:

Syntes det er ganske mye ræl der.
Vi, dvs min bedre halvdel har kjøpt noe elektroverktøy der. Ikke vriket som forventet. Har måttet levere tilbake stort sett hver gang.

Holder meg til kjente merker som feks Bosch når det gjelder akkurat det.
Samme med bilpleie og lakk.
Dårlige erfaringer og skal aldri mer kjøpe det fra Biltema.

Min kjære skulle ha en fjær til håndbrekket på sin Mercedes Vito.
Bytett delen og den røyk med en gang. Måtte kjøpe delen et annet sted for å få reparert håndbrekket.

Kjøpte også en pakke AA batterier der til mitt digitale kamera. Putett de inn, skrudde på, lyset blafret og det var de batteriene.

Summa summarun, bare ræl.


#12

Tertit sa for siden:

Vi har god erfaring med Biltema, både når det gjelder varene deres og service. I forbindelse med et byggeprosjekt nå i sommer, har vi kjøpt en god del elektrisk verktøy der. Vi har en gang fått et "mandagsprodukt" som ikke funka. Det var null problem å få bytta det. Så lenge jeg kan kjøpe gode produkter til lavere pris, er det samme hvilket merke det er for meg.


#13

Miromurr sa for siden:

Jeg elsker biltema. :hjerter:
Og de er veldig greie på bytte og returer dersom ting ikke virker som forventet. Har kjøpt vinsjgreie til faren min, og den fungerte helt fint, og kostet tre ganger mindre enn tilsvarende produkt på andre butikker.


#14

Pong sa for siden:

Min erfaring er at de har veldig bra verktøy i forhold til pris. Det holder leeeenge.
Men nå er jeg bare en hobby-skrue/skrulle. Er det ikke over 18 grader ute i over 14 dager på strek, så mekker jeg helst ikke..


#15

Bada-Bing sa for siden:

Jeg hater også det "systemet" deres :(. Synes Biltema er litt Nille når det gjelder kvalitet på varer. Jeg ser ting an før jeg kjøper det og har foreløpig til gode å plumpe uti med begge bena.


#16

TheVoice sa for siden:

Jeg tror biltema har mye bra, men jeg har hørt at syklene deres er veldig tunge... Ellers har jeg bare hørt godord. Go for it! :)


#17

Tertit sa for siden:

Ungene mine har sykler fra Biltema og er kjempefornøyd.


#18

Left sa for siden:

DET kan jeg skrive under på at de er! Storebror fikk Biltema sykkel, kjøpt billig brukt. Den er blytung! Aldri mer. Den han har passer fint i hvert fall 2 år til sikkert, men han skal få ny til våren, og da skal den prøves nøye før vi kjøper. Han setter seg på, og må ta i alt han er kar om for å klare trø i gang trøskeverket :(
Men vi har kjøpt andre ting på Biltema som har vært ypperlige, så det varierer nok der som mange andre steder. Det er ikke like bra alt man kjøper andre steder heller.


#19

Tertit sa for siden:

Jeg syns ikke syklene er tunge. Nå har mine sykler med 26" ramme, kanskje det har noe å si? Er det syklene til de minste som er tunge? Jeg har forresten aldri før hørt at noen mener syklene på Biltema er tunge og jeg kjenner mange som har kjøpt sykler derifra. Vi har vel vært heldig vi da :) Kommer nok til å kjøpe sykkel der neste gang også.


#20

Left sa for siden:

Det kan godt hende at det er bare de minste ja, for ramma på sykkelen til storebror er veldig bred og tung. Kompakt på en måte. Den er 16" tror jeg.


#21

Tertit sa for siden:

Innmari dumt om syklene til de minste er tunge. Det er jo nettopp de som trenger en sykkel som er lettrødd. Kjenner ingen som har kjøpt så små sykler på Biltema. Skjønner godt at du vil kjøpe ny til våren da.


#22

mrc sa for siden:

Ville da kanskje hørt etter erfaringer i en forum knyttet til off-road, eller kanskje mer direkte Land Rover. Tipper det er noen klubber for Land Rover i Norge.... Kan være at det finnes anbefalinger om andre enheter som omså er bedre uten å koste spesielt mye mer.


#23

Bokormen sa for siden:

Vi hadde en 16" sykkel fra Biltema, den var helt ypperlig. Derimot hadde vi engang en trehjulssykkel som var altfor lett, den tippet fremover stadig vekk.


#24

mrc sa for siden:

Det er et problem som ikke gjelder bare Biltema, men selv de fleste sykkelbutikkene. Har selv en vanlig off-road-sykkel. Den har samme vekt som fleste barnesyklene rettet mot 4-6 åringer.

Det var en eller annen forbrukerinstans som skrev noe om vekten på barnesykler - og referansen ble som om at en boksen mann på 75 kg hadde en sykkel på over 50 kilo, når det ble sammenlignet med vektforhold mellom barns vekt og vekten på barnesykler. Litt bedre kunne det blitt med litt større tannhjul slik at det i det minste ble mer lett å tråkke rundt.

Man finner sykler for voksne i aluminium ned i 12-1300 kr hos en del sportsbutikker. Alu-sykler til barn er en sjeldenthet og koster mye mer enn det, selv om materialmengden er mindre og konstruksjonen sikkert svakere...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.