Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor mye kan man forvente - Bergansjakke med slitasje

#1

Erica sa for siden:

Jeg kjøpte meg en Bergans Dermizac-jakke for 1,5 år siden. Den er i mykt stretchaktig dermizac-stoff og har holdt meg varm og tørr hele tiden. Nå ser jeg at det faktisk nesten er slitt hull på den enkelte steder hvor stoffet gnisser mot hverandre.

Jakken kostet 3500 kr, og jeg må ærlig innrømme at jeg hadde forventet mer av en så dyr jakke enn dette. Den er brukt ute i regn og ugreit vær året rundt, og på skiturer (som det ikke har vært uhorvelig mye av). Den er brukt endel, men det er ikke jakken jeg har på meg hver dag.

Hva kan en egentlig forvente av så dyre klær? Dette er ekstremsport-bekledning, og det burde tåle mer? Er det rimelig av meg å klage på jakken?
Hva slags erfaring har dere andre med bergans-klær? God kvalitet? Og hvis noen har klaget, hvor vanskelig har det vært å få bytte , eller reparert plagget?


#2

Retz sa for siden:

Personlig har jeg god erfaring, men har en venninne som opplevde at det ene ermet på dermizax-jakka nuppet noe helt ekstremt etter 1-2 år. Det andre ermet så helt fint ut. Det ble ikke til at hun klaget før nå i høst, tre år etter at hun kjøpte jakka. Butikken har nå sendt den inn til Bergans, og det skulle forundre meg mye om hun ikke får ny jakke.

Mitt råd er å klage. Så fort som mulig.


#3

Joika sa for siden:

Du kan klage. Men gjør det fort, innen to år fra kjøpsdato. De sender nok inn jakka, og er den ellers pen og ikke "misbrukt" i form av unormal slitasje eller bærer preg av dårlig vedlikehold, så vil jeg tro du har en sak.

De 10 årene jeg har jobbet i butikk og solgt Bergans så kan jeg faktisk ikke huske å ha fått noen reklamasjoner...


#4

Erica sa for siden:

Takk for svar! Jeg får levere den inn da. Det gjelder nå å finne igjen kvitteringen i roteskuffen min, den jobben gruer jeg meg til kjenner jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.