Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sy barneklær

#1

Sol sa for siden:

LilleLeo ga meg tips om en bok, jeg tipper det er denne.

Noen andre som har gode bøker med oppskrifter man kan bruke som utgangspunkt? Jeg har sydd en del før, så det trenger ikke være helt basic. Jentene mine, som jeg først og fremst har tenkt til å sy til, er forresten 4,5 år.


#2

Ru sa for siden:

Se prikk. ;)


#3

Sol sa for siden:

:blomster:


#4

LilleLeo sa for siden:

Ja, man har jo også Elsebeth Gynter boken, som blir ansett som "bibelen", Børnetøj du selv kan sy 0-4 år. Den har endelig kommet ut i nytt opplag! Jeg kjøpte den hos www.williamdam.dk .


#5

Shamu sa for siden:

Liker du gjenbruk, så anbefaler jeg en morsom bok som heter: Babycool :jupp:


#6

Sol sa for siden:

Er mønstrene i Blødt børnetøj og Børnetøj du selv kan sy enkle å forstørre, tror dere? Jeg gjetter at jentene mine egentlig er hakket for store til det meste i de bøkene.


#7

Millis sa for siden:

Jeg har tatt over min mors samling med Alt om håndarbeide fra 70-tallet :hjerter: Der er det mye fint!


#8

Inagh sa for siden:

Jeg håper det, for Lillemann, som er grunnen til at jeg nå skal lære meg å sy, er for stor for disse mønstrene, og jeg har skaffet meg begge bøkene. :humre:




#11

LailaM sa for siden:

Jeg har vert på biblioteket og der fannt jeg masse bra, de kunne hjelpe meg å bestille bøker dersom jeg savnet noe, og de hadde masse mønster jeg kunne skrive av!! det var supert!!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.