Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ekstrautstyr til Kenwood Major

#1

Palmen sa for siden:

Min utgamle Kenwood Major har avgått med døden i dag. Så om noen er interessert i en metall blandebolle, ballongvisp og en kjøttkvern så er det bare å rope, resten av maskinen blir stille og rolig begravd på i returboksen på Carl Berner. (for jeg antar at slik utstyr passer på alle Kenwood maskiner?) Kan evt sende bilder!


#2

Balanse sa for siden:

Hva skal du ha for det, tror du? Det blir sikkert tungt? :gruble:


#3

Palmen sa for siden:

Om noen gidder å hente det her hos meg (Oslo) kan de gjerne få det gratis. Kan evt veie det i morgen og sende det mot porto.


#4

Teofelia sa for siden:

Til orientering, så er det stor forskjell på utstyret til gamle Kenwood-maskiner. Jeg prøvde å skaffe en ny bolle til min 30 år gamle Kenwood Chef i mange år, men ga opp da både typenummer og produksjonsnummer (?) måtte stemme for at de skulle kunne finne riktig bolle. Det kan med andre ord være litt risky å bruke mye penger på porto om man ikke er sikker på at modellen stemmer.


#5

Teofelia sa for siden:

Forøvrig skal du ha kredit for at du gir bort det som fortsatt virker og ikke kaster det sammen med resten av maskinen. :)


#6

Balanse sa for siden:

Hvor står typenummer og produksjonsnummer, Teofelia? :kikker ut mot et kaldt og mørkt kjøkken:


#7

Balanse sa for siden:

:ja:


#8

Teofelia sa for siden:

På min maskin sto det på undersiden, mener jeg å huske. (Jeg husker ikke akkurat hvilke nummer det var snakk om, men jeg husker at jeg måtte oppgi to ulike for at de skulle være sikre på å bestille riktig type.)

#9

Balanse sa for siden:

Da skal jeg motivere meg selv ut i kulda. Det ligger ulltøy i maskinen og venter på å komme ut også. :1 -2 - 3 og så opp:


#10

Balanse sa for siden:

Palmen, det sto noe om KM600, og 0039764. Det sto en del mer også, men da var jeg altfor kald til å lese mer. Jeg som ikke engang er vant til varmere strøk, og så er det for kaldt for meg allerede. : pyse: Jeg har skrekkelig lyst på en metallbolle (og kjøttkvern) og skal en tur til Oslo uka etter neste. Hvis ikke noen andre vil ha, og du orker å ha det stående, så kunne jeg godt tenkt meg å forsøke om den passer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.