Jeg har rester av blomkål fra dagens middag. Jeg har matfløte igjen fra fredag, og jeg har bacon. Kan jeg lage ett-eller-annet gratinert av dette? Hva gjør jeg? Legger blomkål i en ildfast form, steker bacon og har oppi, krydder (hva?), fløte, løk (?) ..... Eller? :gruble:
Syns det høres godt ut jeg. Løk høres også bra ut, purreløk om du har. Som krydder tror jeg at ville jeg holdt meg til salt, hvit pepper og hvitløk. Jeg ville også toppet med hvitost og litt grillkrydder på toppen.
Blomkål i ildfast form. Strø over stekt bacon og hvit saus (laget av fløte og tilsatt purreløk og hvitost). Gratiner med ost i ovnen, server med poteter.
Søren. Jeg har lakenskrekk og er sulten. Hvorfor kan jeg ikke lære at søvn er nøkkelen til alt? Ups, sitter jeg her i Hasselnøtts tråd og snakker til meg selv etter midnatt? :paranoid:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.