Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan jeg lage en slags blomkålgrateng av dette?

#1

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg har rester av blomkål fra dagens middag. Jeg har matfløte igjen fra fredag, og jeg har bacon. Kan jeg lage ett-eller-annet gratinert av dette? Hva gjør jeg? Legger blomkål i en ildfast form, steker bacon og har oppi, krydder (hva?), fløte, løk (?) ..... Eller? :gruble:


#2

Tertit sa for siden:

Syns det høres godt ut jeg. Løk høres også bra ut, purreløk om du har. Som krydder tror jeg at ville jeg holdt meg til salt, hvit pepper og hvitløk. Jeg ville også toppet med hvitost og litt grillkrydder på toppen.


#3

Slettet bruker sa for siden:

Purreløk, muskat, oregano, pepper og ferskrevet parmesan.
Matfløte over og hvitost på toppen. Gratiner i ovnen. Strø over sprøstekt bacon og servér.


#4

007 sa for siden:

Blomkål i ildfast form. Strø over stekt bacon og hvit saus (laget av fløte og tilsatt purreløk og hvitost). Gratiner med ost i ovnen, server med poteter.


#5

Hasselnøtt sa for siden:

Takk for tips. Får prøve meg fram i morgen. :)


#6

Karamell sa for siden:

Dette hørtes jo godt ut! og jeg er egentlig ikke så glad i blomkål en gang...


#7

Balanse sa for siden:

Søren. Jeg har lakenskrekk og er sulten. Hvorfor kan jeg ikke lære at søvn er nøkkelen til alt? Ups, sitter jeg her i Hasselnøtts tråd og snakker til meg selv etter midnatt? :paranoid:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.