Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spaghetti à la Capri

#1

Blomst sa for siden:

En skjelden gang i blant er dette middagsmaten vår, men en ting jeg har lurt på en del ganger er, hva er det svart eller brune i bunnen?
De jeg har spurt sier bare at det ikke er noe farlig, men det er egentlig ikke noe godt nok svar for meg.
Det er sikkert en veldig enkel og logosk forklaring på det hele, eller hva?


#2

Señora sa for siden:

Henger meg på tråden, for jeg lurer på det samme.


#3

Maverick sa for siden:

Jeg skjønner ikke hva dere snakker om. :gruble:


#4

Blomst sa for siden:

:eek: har du aldri spist sac


#5

Maverick sa for siden:

Nei, vettuhva. Denslags lettvinte løsninger driver ikke jeg med, jeg er opptatt av et sunt og fullverdig kosthold og mat laget fra bunnen av med økologiske matvarer. Det er bare snakk om å prioritere riktig, så har man tid til det.


#6

Blomst sa for siden:

Åffkårs, men jeg lager det kanskje en gang hver 3. mnd fordi at Knoll og Tott er veldig glad i det, og vi har kokte poteter, gulrøtter og agurk til. :liksom:


#7

Pepper Lemon sa for siden:

Hæ? Spaghetti a la Capri med grønnsaker? Næsj, best uten. Jeg skjønner imidletid ikke hva dette svarte i bunnen er for noe. Det har jeg aldri sett.


#8

Blomst sa for siden:

Har du aldri sett det? Det er det nesten hver gang, hadde jeg ikke vært i søppla med boksen skulle jeg tatt bilde, men har ikke lyst å ut å grave i søppla.


#9

Maverick sa for siden:

I tilfelle noen tvilte, jeg kødda.

:spiser mac&cheese as we speak:

Men, jeg har aldri sett noe svart i boksen.


#10

Blomst sa for siden:

Puh, trodde du var seriøs.


#11

Propella sa for siden:

Jeg har sett jeg også. :nikker: Har vel ikke spist det på flere år nå men det var en periode jeg hadde litt dilla på det. :flau:


#12

Fibi sa for siden:

Jeg har sett det, men aner ikke hva det er.

Forøvrig er sac veldig godt med sweet chilisauce i. :nemlig:


#13

Blomst sa for siden:

:liksom::D det var litt spøk, jeg trodde aC var seriøs.


#14

rine sa for siden:

:undrer: Mener du det som ligger igjen i bunnen av boksen? Er det ikke noen rustaktige greier???


#15

Blomst sa for siden:

Ja det er det jeg mener vil jeg tro, men hvorfor blir det sånn?


#16

Tante Grønn sa for siden:

Kan det være salt som gjør at metallet ruster?!


#17

Ru sa for siden:

Sikkert samme fenomen som i leverposteiboksen. :vetikke:


#18

Mamma Rosa sa for siden:

Hvor har du kjøpt det?? :eek: :har lett i årevis:


#19

safran sa for siden:

:haha:


#20

Señora sa for siden:

Mac & Cheese ja, det har jeg ikke spist originalversjonen av siden 1994 eller noe sånn :sukk:.

Har ikke slikt her vi bor.

Jeg føler dette brune oppstår der det er luft i boksen.


#21

Mamma Rosa sa for siden:

Hm. Jeg må en tur på en Ultra skjønner jeg.:nemlig:


#22

Dixie Diner sa for siden:

Nå har riktignok Ultra i Stavanger det beste amerikanske utvalget i Norge, er jeg blitt fortalt, men om DE kan ta det inn kan vel alle? Se om du finner det og spør om de kan ta det inn hvis de ikke har. :)


#23

Niobe sa for siden:

Ah, det er for lenge siden jeg har handlet på Ultra! Jeg er litt usikker på hva Spaghetti à la Capri er, men er det den boksen med spaghetti, tomatsaus og pølser? Jeg synes de pølsene er så rare i konsistensen.


#24

Maverick sa for siden:

Den mac&chees'en jeg spiste da jeg skrev dette var en selvlagd ( :stolt: ) variant, men jeg har også funnet sånne blå esker som selv en idiot som meg fikk til på ICA her ute i Suburbia.


#25

Dixie Diner sa for siden:

Det er den hermetikkboksen med tomatsaus, spaghetti, coctailpølser og "kjøttboller" ja. Fysj. Jeg likte det før, men da var visst smakssansene mine mindre kresne. Det går jo like kjapt å lage det selv, og da smaker det jo tusen ganger bedre.

De blå har jeg laget, de er ganske gode. Jeg har ekstra ost på og gratinerer den i ovnen. ostoholiker
Må bruke de pakkene for å få den autentiske søppelsmaken. Men man kan også bruke en Old El Paso cheddardip-pose og tilsette litt melk så man får en saus. Digg! Da kan man til og med bruke grov makaroni.


#26

Maverick sa for siden:

Iset kødder ikke. :sladrer:

Iset. Hør nå her. Det går ikke like kjapt å lage det selv. Det er fysisk umulig å lage det fra bunnen av like raskt som det går å varme opp den boksen.


#27

Dixie Diner sa for siden:

Jo, hvis man bruker de der ferdigkokte Mr. Lee-nudlene og leker at det er spaghetti. :knegg:

Neida, klart det tar lenger tid. Men om man beregner 10 minutter ekstra (bruk fersk spaghetti) så slipper man å spise noe som smaker bæsj. Man må riktignok bruke pose-tomatsaus om man ikke har noe liggende i fryseren eller ikke gidder/har tid å lage en ordentlig, men det smaker uansett bedre enn bokserælet. Kjøttbollene tar lenger tid, men de kan man sløyfe eller bruke fra boks. Spaghettien i Capriboksen er jo overkokt guffe.


#28

~TM~ sa for siden:

Åååå! Vi har jo fått en Ultra her i byen også nå. Det må sjekkes ut. Mac&Cheese er digg!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.