En skjelden gang i blant er dette middagsmaten vår, men en ting jeg har lurt på en del ganger er, hva er det svart eller brune i bunnen?
De jeg har spurt sier bare at det ikke er noe farlig, men det er egentlig ikke noe godt nok svar for meg.
Det er sikkert en veldig enkel og logosk forklaring på det hele, eller hva?
Nei, vettuhva. Denslags lettvinte løsninger driver ikke jeg med, jeg er opptatt av et sunt og fullverdig kosthold og mat laget fra bunnen av med økologiske matvarer. Det er bare snakk om å prioritere riktig, så har man tid til det.
Åffkårs, men jeg lager det kanskje en gang hver 3. mnd fordi at Knoll og Tott er veldig glad i det, og vi har kokte poteter, gulrøtter og agurk til. :liksom:
Har du aldri sett det? Det er det nesten hver gang, hadde jeg ikke vært i søppla med boksen skulle jeg tatt bilde, men har ikke lyst å ut å grave i søppla.
Nå har riktignok Ultra i Stavanger det beste amerikanske utvalget i Norge, er jeg blitt fortalt, men om DE kan ta det inn kan vel alle? Se om du finner det og spør om de kan ta det inn hvis de ikke har. :)
Ah, det er for lenge siden jeg har handlet på Ultra! Jeg er litt usikker på hva Spaghetti à la Capri er, men er det den boksen med spaghetti, tomatsaus og pølser? Jeg synes de pølsene er så rare i konsistensen.
Den mac&chees'en jeg spiste da jeg skrev dette var en selvlagd ( :stolt: ) variant, men jeg har også funnet sånne blå esker som selv en idiot som meg fikk til på ICA her ute i Suburbia.
Det er den hermetikkboksen med tomatsaus, spaghetti, coctailpølser og "kjøttboller" ja. Fysj. Jeg likte det før, men da var visst smakssansene mine mindre kresne. Det går jo like kjapt å lage det selv, og da smaker det jo tusen ganger bedre.
De blå har jeg laget, de er ganske gode. Jeg har ekstra ost på og gratinerer den i ovnen. ostoholiker
Må bruke de pakkene for å få den autentiske søppelsmaken. Men man kan også bruke en Old El Paso cheddardip-pose og tilsette litt melk så man får en saus. Digg! Da kan man til og med bruke grov makaroni.
Iset. Hør nå her. Det går ikke like kjapt å lage det selv. Det er fysisk umulig å lage det fra bunnen av like raskt som det går å varme opp den boksen.
Jo, hvis man bruker de der ferdigkokte Mr. Lee-nudlene og leker at det er spaghetti. :knegg:
Neida, klart det tar lenger tid. Men om man beregner 10 minutter ekstra (bruk fersk spaghetti) så slipper man å spise noe som smaker bæsj. Man må riktignok bruke pose-tomatsaus om man ikke har noe liggende i fryseren eller ikke gidder/har tid å lage en ordentlig, men det smaker uansett bedre enn bokserælet. Kjøttbollene tar lenger tid, men de kan man sløyfe eller bruke fra boks. Spaghettien i Capriboksen er jo overkokt guffe.