Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sunving Resort, Kallithea, Rhodos – leilighetene Ariadne

#1

GinaK sa for siden:

Jeg planlegger neste sydentur engang til nest år og har begynt å titte litt rundt og har bestemt at vi skal til Rhodos. :D
Tittet litt på plantegningene til dette komplekset og det ser ut som at det ikke er noe vindu i leilighetene. Kun terrassedøren.
Jeg ringte til Ving nå og fikk bekreftet at det altså ikke var vindu i leilighetene, kun terrassedøren. Jeg tenker egentlig på tilgang på frisk luft om natten men det er kanskje ikke så lurt å ha vindu oppe på natten uansett?! Leilighetene er jo ikke så store, 24kvm, men det går nok helt fint når vi allikevel er mest på terrassen og i vannet!
Det er en alkove å sove i. Er det to sofaer utenom å sove på da, tro?

Er det noen som har bodd i disse 1.roms leilighetene? Er det verdt sine nesten 19.000,- å bo en uke her? Dyrt altså!!! :nemlig:

Det jeg faller mest for er dette fantastiske bassengområdet. Det er i grunnen det viktigste- og gjerne også en lekeplass på anlegget, det så jeg faktisk ikke på bildene. Det finnes vel der?

(Vi var på StarTour sitt anlegg på Kypros i fjor – Callisto i Agia Napa, og det var et helt supert bassengområde. Da var tassen 1 år og glimrende med såpass stort grunt bassengområde. Det trenger vi ikke lengre men fint at det er litt for alle.. Lekeplassen der ble også flittig besøkt)

Noen som evt. har andre tips til barnevennlige hoteller på Rhodos, gjerne nære Rhodos by og tips ellers mht. steder å besøke å Rhodos?


#2

Anne C sa for siden:

Jeg har ikke bodd i de leilighetene, men jeg likte hele komplekset veldig godt!


#3

Adele sa for siden:

Det er to sofaer å sove på utenom ja. Vi bodde der i Juli, vi er en familie på 4. Vi var jo ute hele tiden, så jef synes ikke at leiligheten ble for liten. Jeg er kjempefornøyd.
Vi luftet gjennom verandadøren (hadde den på gløtt) og det gikk greit. i tillegg er det aircondition både i alkove og på stue.

Bassengområdet er kjempebra, men blir fort fullt. Vi foretrakk å bruke stranda.


#4

Niobe sa for siden:

Har ikke bodd på Ariadne, men vi bodde to uker i nyoppusset leilighet på Athena i år og det var veldig bra. Anlegget er veldig flott. Vi betalte 22.000,- for toroms lelighet på Athena, to uker i august.


#5

Nooria sa for siden:

Feriekomplekset er fantastisk deilig for småbarnsfamilier, men de leilighetene har jeg ikke erfaring med.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.