Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gode råd er dyre, eller hva syns dere?


#2

Kanina sa for siden:

Dette var dyre råd, ja. Du kunne sikkert ha fått akkurat de samme rådene i et dameblad til rundt 50-lappen. :mad: Og jeg er mistenksom til de kosttilskuddene som du liksom kjøpe av dem. Og hvorfor skal du bytte ut Diane, er ikke den kjent for å virke nettopp mot kviser i motsetning til andre merker?


#3

Billa sa for siden:

Dette kunne ærlig talt for eksempel JEG sagt til deg også. Synes ikke dette tilsvarte en verdi av 1400 kr overhode. Jeg er dessuten veldig spent på hva som er i det kosttilskuddet som du da tydeligvis må kjøpe på klinikken eller deres nettsider.

Og hva med Roaccutan. Er det denne legen som har satt deg på det? Jeg kan ikke se for meg at A-vitamindråper og Roaccutan skal kunne gi samme effekt i det hele tatt. Med alle ulempene som Roaccutan fører med seg tenker jeg liksom at de aller fleste i så fall burde tatt A-vitamindråper i stedet. Og hvor får du tak i DET forresten? Helsekost?

Bytte ut Diane? Med et annet prevensjonsmiddel da eller? Diane har jo i utgangspunktet uønsket hårvekst og acne som indikasjon, den preventive effekten er egentlig bare en bivirkning. Burde jo egentlig passe bra det? Prevensjon må du jo i hvetfall stå på så lenge du bruker Roaccutan uansett.


#4

Marge sa for siden:

Dette var jo svært dyre råd og de fleste hudleger er vel enig i at det ikke er kostholdet, men hormoner som er årsak til kviser. Diane har jeg også gått på av samme grunn som deg, men min lege ville ikke at jeg skulle fortsette på de da det er økt sjanse for blodpropp i forhold til andre p-piller. Roaccutan er jo en kur så det vil jo være naturlig at den skal avsluttes etterhvert.


#5

Tante Grønn sa for siden:

Jeg må si meg enig med de andre: Her har du fått lite for pengene!

Det hudlegen fortalte kunne jeg sakt til deg også (for bare 500 :p).


#6

DM sa for siden:

Kostholdet påvirker jo hormoner, så om du spiser slik rent som beskrevet, og holder deg til lavglykemisk mat og kutter ut alt sukker, så vil jo det hjelpe godt på. Jeg også kunne gitt deg denne kostholdslisten (lurer på om jeg ikke gjorde det en gang på NM også :knegg: ), men det er jo ikke alle som er der du er med maten. Det finnes et hav av mennesker som ikke har det minste clu om mat og som spiser mye ferdigmat og boksemat og farsemat og mye hvitt brød og lite grønnsaker osv. Så det betyr jo at du gjør mye riktig i utgangspunktet.


#7

MokkMokk sa for siden:

"Gla i gåtteri". :knegg:
Nei, dette var dårlig valuta for pengene. Personlig ville jeg glatt droppet å "bestille time rett over nyåret", jeg tror du kan få vel så gode råd gratis. Her, forsjempel. : peker på DM's innlegg: :nemlig:


#8

Myrsnipa sa for siden:

Jeg reagerte også på norsken og oppsettet her, ja...


#9

Mani sa for siden:

Synes heller ikke at det oste av spesialkompetanse her, men jeg lurte litt på hvorfor han ikke anbefalte havregryn. Trodde det var så sunt jeg.


#10

Myrsnipa sa for siden:

Karbohydrater og SUKKER!!


#11

Filifjonka sa for siden:

Ja, dette var dyre selvfølgeligheter.


#12

Mani sa for siden:

Så det er sukkeret på havregrynet som er synderen da?


#13

Kaprifol sa for siden:

Jeg kunne aldri stolt på en lege som skrev gåtteri. Så enkelt ville det vært for meg.


#14

Filifjonka sa for siden:

Eh, det var igrunnen det som fikk meg også til å bli virkelig skeptisk. :knegg:


#15

Kneazle sa for siden:

Imponerende liste med gode råd. Også så godt formulert, da. :humre:


#16

Marge sa for siden:

"Gla i gåtteri" reagerte jeg også på. :knegg:


#17

Cascaye sa for siden:

Er det lege som skriver dette?
Jeg blir helt paff over det dårlige språket.
1400 kroner er jo helt horribelt spør du meg.

Diane er et p-pillemerke om virker mot kviser.
En vennine har brukt disse p-pillene i noen år, og ble anbefalt å slutte.
Det er visstnok mye mer hormoner i disse enn andre merker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.