Hva bruker dere som kjøkkenklut? Og hvordan vasker dere dem? Her går det for tida i jordans oransje kjøkkenkluter, som jge vasker på 60 grader sammen med håndkler og tromler sammen med håndklene. Da loer de noe innmari. Noe sier meg at det ikke er så lurt å tromle kluter. Hvordan gjør dere det?
:lei av å vaske når det ser mer skittent ut etter at jeg er ferdig enn da jeg begynte:
Jeg bruker bare microfiberkluter med kaldt vann på. Skyller i varmt, for så å tørke med kaldt igjen. Vaskes på 60 grader sammen med annet tøy, og de loer ikke. De klutene skal ikke tromles.
Jeg bruker gamle gulpekluter. De er ganske tynne og tørker lett. Og så koker jeg dem sammen med klutene fra badet når det er tomt i skuffen. Mine er litt grå. Kanskje jeg skal farge dem i steden for å klore dem (som jeg aldri kommer til).
Microbiferkluter fra Kid. Billige OG best i test.
Vaskes med kun microfiberkluter (ja jeg har en million og vasker de ca en gang i uka) på 60 grader, uten skyllemiddel, uten tromling.
Jeg bruker ingenting annet enn microfiberkluter, når de på kjøkkenet er utslitt kjøper jeg nye og de gamle går ned på vaskerommet og brukes til annen vask enn kjøkken, som bad, wc, skuring o.l.
Passer på å bytte farge hver gang jeg investerer i nye, så ser jeg forskjell.