Acsa sa for siden:
Ja, kan noen anbefale både hvit og rød vin til en tapasbuffet med denne menyen? Det er bortskjemte sekstiåringer som skal drikke den, men ikke helt uhemmet budsjett. Noe av den skal kjøpes i Sverige i morgen, derfor det haster. :blunke: Men det er lov å mene ting etterpå også!
MENY
Blåskjell gratinert med parmesan og persille
Lefseruller med snøfrisk, salat og røkelaks
Scampi med hvitløk, chili og lime
Kjøttboller
Sesamoljemarinert svinefilet på spidd
Oksefilet
Sherrymarinerte kyllingvinger
Serranoskinke
Chorizopølse
Manchegoost
Saltstekte poteter
Foccacia
Kikertpuré
Småpaier med sopp, løk og paprika
Toastkjeks
Asparges med parmesan
Marinerte oliven
Salat
Urtesmør
Aioli
Tomatsaus
Tsatsiki