Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pensle før eller etter heving?

#1

DM sa for siden:

Skal man pensle rundstykkene før eller etter heving? :gruble:


#2

Mandarin sa for siden:

Etter. :værsågod:


#3

Dixie Diner sa for siden:

Pensling er vel bare noe man gjør for å få en fin skorpe under stekingen eller få frø og annet til å henge fast, så du pensler rett før steking ja. :)


#4

DM sa for siden:

Ok. Thanks. :)


#5

Chanett sa for siden:

Jeg pensler med egg rett før steking eller melk rett etter.


#6

DM sa for siden:

Hvorfor melk rett etter? Hvordan blir de da?


#7

Chanett sa for siden:

De blir ikke blanke, men sprø.


#8

DM sa for siden:

Jeg liker sprø.


#9

Chanett sa for siden:

Vi vet det, vennen. :trøste:


#10

Left sa for siden:

Pssst så tar du og skvetter litt vann på brettet i det du setter dem inn i stekovnen. Damp er fine saker :)


#11

DM sa for siden:

:fnise: Du da. Damp gir mer sprø skorpe?

#12

Albertine sa for siden:

Grunnen til at du ikke skal pensle før heving er selvsagt at du da tetter porene sånn at det ikke hever seg ordentlig. :)


#13

DM sa for siden:

Å, det var det som skjedde med de forrige rundstykkene. :D Greit med en forklaring.

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.