DM sa for siden:
Skal man pensle rundstykkene før eller etter heving? :gruble:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
DM sa for siden:
Skal man pensle rundstykkene før eller etter heving? :gruble:
Mandarin sa for siden:
Etter. :værsågod:
Dixie Diner sa for siden:
Pensling er vel bare noe man gjør for å få en fin skorpe under stekingen eller få frø og annet til å henge fast, så du pensler rett før steking ja. :)
DM sa for siden:
Ok. Thanks. :)
Chanett sa for siden:
Jeg pensler med egg rett før steking eller melk rett etter.
DM sa for siden:
Hvorfor melk rett etter? Hvordan blir de da?
Chanett sa for siden:
De blir ikke blanke, men sprø.
DM sa for siden:
Jeg liker sprø.
Chanett sa for siden:
Vi vet det, vennen. :trøste:
Left sa for siden:
Pssst så tar du og skvetter litt vann på brettet i det du setter dem inn i stekovnen. Damp er fine saker :)
DM sa for siden:
:fnise: Du da. Damp gir mer sprø skorpe?Albertine sa for siden:
Grunnen til at du ikke skal pensle før heving er selvsagt at du da tetter porene sånn at det ikke hever seg ordentlig. :)
DM sa for siden:
Å, det var det som skjedde med de forrige rundstykkene. :D Greit med en forklaring.Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.