Trixie sa for siden:
jeg har fått oppskrift på en veldig god kringle, men hvor lenge skal deigen heve? Skal den etetrheves noe? Får ikke tak i den personen jeg har fått oppskriften fra, og jeg er ikke så flink til sånt. :o
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Trixie sa for siden:
jeg har fått oppskrift på en veldig god kringle, men hvor lenge skal deigen heve? Skal den etetrheves noe? Får ikke tak i den personen jeg har fått oppskriften fra, og jeg er ikke så flink til sånt. :o
Susse sa for siden:
Forhev i 30 minutter. Etterhet minst 45 min gjerne 60 min.
Slettet bruker sa for siden:
Du kan virkelig ikke si at du har oppskrift på noe godt, og så ikke legge den ut. :snurt:
Fibi sa for siden:
Forhevingen er ikke så nøye. En halvtimes tid, kanskje. Men etterhevingen er alfa og omega for god gjærbakst. Minimum en time, er min erfaring.
Trixie sa for siden:
Tusen takk. Her skal det heves iallefall.
En av bakerne til elevkvelden ikveld har meldt forfall, så da må jeg i sving. :eek:
Akkurat som om jeg ikke hadde nok med å planlegge liksom...vi blir mellom 80 og 100 stk...
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.