Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julebord med jobben

#1

Butterfly sa for siden:

Jeg sitter i julebordkomiteen på jobben. Men vi står litr fast på underholdning og aktiviteter. Vi skal ligge på hotell fra fredag til lørdag. Så vi skal ordne noe til fredagen. Noen gode forslag til sanger, "leker", aktiviteter div som vi kan ha ?? Vi føler vi må toppe de andre som har arrangert før oss for det har vært veldig bra. Takker for masse bra innspill på alt. Kom med alt dere har:)


#2

Koma sa for siden:

Interne skjetsjer med parodiering av sjefene pleier å slå an her:D
Gruppeinndelinger hvor hver gruppe skal mekke en sang eller skjetsj med innhold fra dagliglivet på jobb?


#3

Susse sa for siden:

Jeg arrangerte julebordet hos oss vi fjor. Laget quiz med spørsål om jobben, de som jobber der osv. Slo veldig godt ann. Delte i laget. Hadde 4 spørsmålsark som gikk på rundgang.
Ett med spørsmål som : Nevn minst 5 av J. hobbyer ? (svar: fly, foto, snekring, treskjæring, jakt, matlaging, internasjonal politikk, finn.no)
Hva blir M. i mai ? ( Svar : bestemor)
Hva er Susse hekta på? ( svar : akvarier)
Hvor gammel er kona til K. ? og masse annet i samme gata.
Hadde også ett ark med bokstaver som var stokket om, og de skulle finne hvilke navn det var. Ett ark med geografi. Ett med lett-blanding. Morro ble det i allefall, men viktig å ta før folk blir for fulle. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.