Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til oppbevaring av sentralstøvsugerslange?

#1

Amic@ sa for siden:

Har sentralstøvsuger men blir gal av slangen! Den ligger jo i veien konstant, og er jo mindre pen å se på da. Har kun plass til å henge den på veggen i kjelleren, mens det jo er i 1. etg den blir brukt mest. Noen som har gode tips? Har ingen vegg å henge opphenget på der, og lurer på om noen har ordnet eget skap e.l. Har tenkt litt på å sette ett underskap for kjøkken i gangen, men usikker på om man faktisk får slangen inn i ett skap med bredde 40 på en ok måte...

Hva gjør dere?



#3

Mauser sa for siden:

Jeg har en plan for dette. Når jeg får tid skal jeg lage et skap for slangen, pent kledd inn i en ledig krok. Hvis det blir som jeg har tenkt blir det bortimot usynlig.


#4

Knerten sa for siden:

Min smarte mann var fornufig nok til å innse at hvis slangen ikke var svært tilgjengelig til enhver tid, ville den ikke bli brukt.
Dermed satt han inn ett gulv til tak skap fra IKEA på kjøkkenet. Samme type som resten av kjøkkenskapene våre, så det glir rett inn.
Bredde 40 cm med en flott stang øverst. Der henger jeg slangen inn etter bruk.

Lurt!


#5

Anne sa for siden:

Jeg har hus på et plan og den henger derfor fint på veggen i vaskerommet.
Har du ingen plass den kan henge skjult? :)


#6

Amic@ sa for siden:

Jo, men det er i kjelleren, og da blir det liksom litt mer tungvint.. Men Knertens tips var jo bra.. Tror kanskje vi kan ha plass til ett sånt skap i gangen.. Har lyst på et lavt skap som jeg kan ha litt nips oppå men evt. kjøkken høyskap går jo... Må hjem og måle!!


#7

TGM sa for siden:

Noen må snart finne opp en slange som kan brettes sammen. :nemlig:


#8

Michelle sa for siden:

Vi har tre slanger. 1 på hvert plan. I sokkelen henger den i klesboden. På hovedplanet henger den inne i garderoben (Vi har innebygd garderobe i entreen) I loftsetg ligger den i et kleskott.


#9

gullet sa for siden:

Vår slange ligger kveilet sammen i en blå kasse fra Ikea i bunnen av garderobeskapet i gangen. Passer akkurat inn i en 40cm.


#10

Anne C sa for siden:

(Jeg er glad for at jeg ikke har sentralstøvsuger lenger....)


#11

Veronal sa for siden:

Vår henger pent og pyntelig på en krok høyt oppe på veggen inne på det tekniske rommet i 1. etasje. Enkelt og greit og veldig lett tilgjengelig.


#12

Maylen sa for siden:

Min mor har en slags slagbenk i gangen, så ligger slangen + utstyr under sitteplaten i benken.


#13

Huldra sa for siden:

Vi stapper den inn i garderobeskapet i gangen. Ikke en ideel løsning, men den beste til nå. Men jeg skal innrømme at den ofte ligger utover gulvet som ei skikkelig snublefelle.


#14

Ole Brumm sa for siden:

Den ligger da til pynt på stuegulvet. :blånn:
Har planer om å lage et skap til den på vaskerommet men først må fryseren flyttes. Og den er for full til at det skjer med det første.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.