Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør man med en tre-åring i Stavanger?

#1

Bada-Bing sa for siden:

Jeg skal en tur med min tre-årige gutt til Stavanger et par-tre dager og trenger noen gode tips til hva vi kan gjøre. Vi har bil så det er ikke noe problem. Jeg er forsåvidt godt kjent i området gjennom å ha besøkt det i mange år, men hva jeg liker og hva han liker er jo litt forskjellig. Han elsker fly-muséet men det blir bare tull og sutring på Sola-stranda..Er det noen som har andre gode tips?


#2

noen sa for siden:

Vi var på oljemuseet med våre som da var 2,5+ og 7-8 mnd. Det var populært. Vi var også på Norsk barnemuseum, og det slo også godt an. Det var ganske ruskete vær da vi var der, så det ble en del inneaktiviteter. Disse to aktivitetene fylte nesten en dag, tror jeg...

Ute kan man jo se på båter og ta seg en tur med en ferge + gå og se på det som skjer i byen.

Stavanger er en kjempefin by! God tur!


#3

Dixie Diner sa for siden:

Barnemuseet er et MUST!!


#4

Bada-Bing sa for siden:

Ferge, barnemuseum, oljemuseum. Notere flittig


#5

Dixie Diner sa for siden:

Hvis det er fint vær er det en råkul lekeplass mellom oljemuseet og parkeringshuset. Den heter Geopark, tror jeg, og er ganske spesiell. Vi er i byen nesten hver lørdag og kan ikke gå forbi der uten at femåringen tar helt av. Står litt mer her.
Metro lekeland er også ganske kult for barn (og voksne :flau:), det ligger på Forus. Synd Kongeparken er stengt.


#6

Bada-Bing sa for siden:

Oj, Geopark så vanvittig bra ut!


#7

Dixie Diner sa for siden:

Ser jo ut til at hele parken forsvinner i løse lufta om det regner. :knegg:
Den anbefales virkelig, ja. Vi var mye der i sommer, hadde piknik under en av "konstruksjonene" mens barna hoppet på hoppeballene og løp rundt. Det ligger rett ved sjøen også, så det er så deilig sommerstemning der når båtene "dugger" forbi.


#8

Bada-Bing sa for siden:

Så bra at ungen min er vanntett. :D I forhold til beliggenheten ser det ut til at bestefar kan passe påsan mens far stikker en tur på Løvås bruktbu på jakt etter bok-skatter.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Løvås!! :hjerter: Vi er der hver lørdag. :knegg:
Jeg har funnet så mye bra der at jeg ikke har ord. Jeg er forelsket. Sist lørdag fant jeg en haug med gode gamle filmer (bla. Saturday night fever til 10,- kroner), og en diger haug med gratis Foreldre & barn-blader, samt at vi alltid handler inn en haug med gode billige barnebøker når vi er der. Vesla har en ganske så overfylt bokhylle med bøker fra Løvås.


#10

Bada-Bing sa for siden:

Jeg holder meg mest til fantasy/sci-fi hylla. Masse fabelaktig der av og til. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.