Aiza sa for siden:
Jeg skal lage en gryterett til i morgen og normalt så kjøper jeg høyrygg og lar denne koke opp, fjerner skum for så å la den trekke i en time. Er det samme fremgangsmåte for sosekjøtt?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Aiza sa for siden:
Jeg skal lage en gryterett til i morgen og normalt så kjøper jeg høyrygg og lar denne koke opp, fjerner skum for så å la den trekke i en time. Er det samme fremgangsmåte for sosekjøtt?
Aiza sa for siden:
o store forum som alltid har ett svar. Er det ingen som vet denne gang, er selv lite bevandret i slike kjøttyper og deres muligheter, men er alle andre like dårlige også? Eller bare ufattelig kjedelig spørsmål... sosekjøtt gjesp..
Dinochef sa for siden:
Ja, du kan bruke samme fremgangsmåte.
Maverick sa for siden:
Jeg aner ikke hva hverken sosekjøtt eller høyrygg er. :ærlig:
Dinochef sa for siden:
Høyrygg er som navnet sier kjøtt som sitter høyt opp på ryggen opp mot hodet (ovenfor"skulder" på okse).
Sosekjøtt kommer fra bogen på storfe, som er forbeina.
Det er kjøtt med masse smak og som trenger lang tilberedning på svak varme for å bli mørt og godt det sitter masse muskler og sener i forparten på stort sett alle 4 beinte dyr.
Spesiellt høyrygg men også bogen er veldig godt når det har fått god tid på svak varme i gryten eller ovnen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.