Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sportsmesse i Njård-hallen 15.-19.10.08

#1

Observatøren sa for siden:

Sportsmessen er i gang!

Torsdag formiddag startet endelig Sportsmessen i Njårdhallen. Frem til søndag kveld kan du skaffe deg topputstyr og klær til vintersesongen for en rimelig penge.

Publisert: 14.10.2008 16:55

16-19. oktober arrangeres den årlige Sportsmessen i Njårdhallen. Her er det mulig å gjøre et kupp på utstyr og klær til vintersesongen, og enkelte varer er satt ned med opp mot 80 %! Enten du trenger langrennski, alpinutstyr, snowboard, kite, superundertøy, skøyter, jakker, hockeykøller eller luer og hansker skal du finne det i Njårdhallen disse fire dagene.

Følgende leverandører stiller ut under Sportsmessen:

Anton Sport
Comet Sport
Daisy
Falke
Fluid
Jordal Sport
Merkevarehuset
Milslukern
Nordisk Alpin
Norefjell Destinasjon
SATS
Star Distribution

Åpningstider er som følger:
Torsdag & fredag: 12-20
Lørdag: 10-18
Søndag: 12-18

I tillegg kan du finne pent brukt utstyr på Njårds bruktmarked. Her kan du også levere inn det gamle utstyret ditt og få det solgt av kyndige selgere. Dette kan gjøres fra onsdag 15. oktober, fra kl. 16-20, og ellers i messens åpningstider frem til lørdag kl. 14.00.

Når du handler på Sportsmessen bidrar du til Njårds idrettsarbeid for lokalmiljøet.

Du kan også gi hemmelige bud på vår auksjon, hvor man blant annet kan finne den signerte hockeykølla som ble brukt av Espen Shampoo Knutsen i hans siste kamp for Vålerenga noensinne.

Begynn vinteren hos Njård!

OBS: Vi oppfordrer til å legge alle sekker, bager, større vesker og barnevogner bli hjemme, da dette ikke er tillatt inne på messeområdet. Ved behov kan dette oppbevares ved inngangen, men for enkel og rask kø henstilles det altså til å la dette bli hjemme.

Vi har gjort mange kupp på vintertøy og utstyr til barn her. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.