Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Steketid på kalvestek

#1

malena sa for siden:

Hvor lenge ca og på hvor mange grader? Det er 1.3 kg lubben surret stek.

Steketermometeret vårt har mistet tallene. :o


#2

malena sa for siden:

Ikke det, nei?

Vel, nå har jeg satt den inn på 175 grader i stekefilm så får vi se hvordan det går.


#3

Fluke sa for siden:

Kan dessverre ikke hjelpe, men kan bumpe tråden for deg. :dulte:


#4

Fluke sa for siden:

Å, der var du selv også ja. :fnis:


#5

malena sa for siden:

Bumping er bra uansett. :nemlig:



#7

Dinochef sa for siden:

Steketid avhenger noe av tykkelsen på steken.
Jeg vil tro litt over en time.
Det avhenger også på hvor mye du vil ha den stekt, jeg foretrekker god og saftig inni.
Jeg bruker alltid steketermometer det gir best resultat.
Steken er ferdig når steketermometeret viser 70 grader, den må da hvile i 15-20 min. før den skjæres i eller termometeret fjernes.

Bedre sent en aldri.

Lykke til


#8

malena sa for siden:

Tusen takk! Ja, jeg vet at steketermometer gir best resultat, men det har jeg altså ikke.

Den tabellen var genial, Lykken! Den er herved lagt til favoritter.


#9

malena sa for siden:

Den stod inne i 1 time og 25 minutter. 1 time og 15 min hadde vært helt perfekt, men jeg ville være helt sikker siden den var såpass tykk. Resultatet ble likevel en saftig og god stek. :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.