Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Color Fantacy/Magic til Kiel

#1

Tertit sa for siden:

Vi har så smått begynt å tenke på neste sommerferie og lurer da på å ta en tur til Tyskland. Color Fantasy/Magic syns vi nesten at vi må oppleve da. Var innpå å sjekka prisene nå og fant ut at reise tur/retur kom på nermere 9000,- kr. Dette var ordinær tur. De hadde også noe som het økonomiklasse, men der var ikke prisene lagt ut og det sto heller ikke hva økonomiklasse innebar. Jeg er kun vant med Stena Line sine sider og er ganske hjelpesløs på Color Line sine. Syns sidene til Color Line er tungvinte og med dårlig informasjon.

På Stena Line blir billettene ofte billigere jo tidligere man bestiller. Er det slik på Color Line. Noen som har reist tur retur Oslo/Kiel /bil + 4) og kan fortelle meg om jeg må regne med 9000,- tur/retur (syns det var drøyt)? Hva betyr økonomiklasse? Blir veldig glad fior svar.


#2

Manga sa for siden:

Jeg vet ikke, men syntes det hørtes litt mye ut. Vi dro med ferja fra Kiel en vei i sommer. Bestilte 2 uker før og betalte 4500 kr for 4 personer og bil med campingvogn. Jeg tror det koster mye ekstra med campingvogn. Men, det er kanskje ekstra dyrt midt i ferien om det er da dere skal reise. Vi dro i august.


#3

Lykken sa for siden:

Vi skal reise med Macic i slutten av november. Vi betalte ca 1000 kr billetten på vanlig innvendig lugar for to voksne og to barn. Du betaler vel ingenting for barn under 4 år. De oppgraderte lugarene er ganske dyre.
Søsteren min og familien skal ha med bil, kan høre med dem hva de betaler for bilen.


#4

Tertit sa for siden:

Vi reiser antagelig i juli, det er ikke helt avgjort når enda. Jeg tror også det er ganske mye ekstra for campingvogn, det er i hvert fall det når man reiser med Stena Line.


#5

Tertit sa for siden:

Det hadde vært kjempeflott! :ja:


#6

Anne C sa for siden:

Alle lugarene på Color Fantacy/Magic er veldig fine. Jeg er ganske sær og kravstor når det gjelder lugarer på båter. Men vi hadde økonomiklasse, innvendig for et par år siden. Og de var kjempefine. Små ja, men det holdt i massevis for oss. Vi hadde da to doble lugarer, vi bestilte litt sent. Men det er mulig å få connecting økonomi lugarer. Tror du bør sjekke priser litt mer. For jeg er sikker på at du kan få det billigere.


#7

C3PO sa for siden:

Vi reiste med Color Magic forrige helg, og holdt oss på båten da den lå i Kiel. Da vi skulle på lugaren vår etter en svømmetur, så vi at mange lugardører sto åpent, og kikket inn i disse rommene. Jeg synes at de mindre lugarene så veldig fine ut, jeg. Jeg ville ikke ha nølt med å gå ned en kategori hvis jeg skulle reise med bil.


#8

dharma sa for siden:

Vi betalte rundt fem tusen for de billigste lugarene og bil. Vi var tre stk, men det var plass for fire på lugaren. Liten lugar med senger ned fra taket, men jeg synes den var helt ok og ville ikke ha brukt mer penger på noe annet.


#9

Heidi sa for siden:

Vi kom med Fantasy nå i høst, og hadde utvendig lugar i tiende for en familie på fire, med bil. Fikk litt rabatt pga medlemskap av Naf, og mener vi da betalte rundt 4500,- for lugaren, inkl. en nydelig frokostbuffét.
Vi hadde et stort flott vindu hvor vi fulgte med på solnedgang og soloppgang, og små speedbåter som lekte seg i bølgene fra båten. Og det viktigste, sengene våre lå i fartsretningen, vi ble vugget i søvn.
Kommer nok til å ta denne båten igjen til neste år igjen.


#10

Tertit sa for siden:

Tusen takk for alle svar! Tror nok jeg skal sjekke prisene litt bedre ja. Tenker jeg tar en telefon til Color Line jeg. Er ikke så veldig opptatt av hvordan lugaren ser ut, for jeg regner med at vi kommer til å tilbringe liten tid der. Det jeg er redd for er at jeg ikke har mulighet til å avbestille/flytte reisedato hvis vi reiser med økonomiklasse. P.g.a av mulig, alvorlig sykdom i nær familie må vi antagelig ha den muligheten. Noen som vet om det er mulig på økonomiklasse?

Vi gleder oss veldig til å reise med Color Fantasy/Magic, da alle vi har snakke med har stortrivdes. :) Er det mye å foreta seg på båten, utenom badeland, for en familie med litt større barn?


#11

Tertit sa for siden:

Noterer meg connecting økonomi lugar Anne C og skal prøve å finne ut hva det er :nikker:


#12

Tertit sa for siden:

Heidi: Takk for tips om rabatt på Naf-medlemsskap. Vi er også medlem.


#13

Mauser sa for siden:

Har du mulighet, gå for en 7-retters med vin i gourmetrestauranten helt bakerst. Fantastisk god mat til en helt overkommelig pris (ok, dyrt, men ift kvalitet er det billig likevel).


#14

dharma sa for siden:

Jeg innbiller meg at man er gankse låst på dato med økonomiklasse, men sjekk det opp du for jeg er langt fra sikker.

Det er eget diskotek for de fra 13 år og ett spillerom.


#15

Tertit sa for siden:

Takk for tipset, Mauser. Ikke umulig at vi går for en 7-retter. Vi har vanligvis pleid å velge koldtbord, men muligens på tide å prøve noe nytt.


#16

Tertit sa for siden:

Var det en vei eller tur/retur? Når på året var det?


#17

Heidi sa for siden:

Spa, badeland, gameroom, barnekroken (tegnefilm, lego og ballbasseng) er noe...


#18

Lykken sa for siden:

Her er link til de forskjellige lugarklassene:
www.colorline.no/pages/ship/cabinCategories.faces?contentId=1.3248&gridId=1.0

Økonomipakken med bil har ingenting med lugarklassene å gjøre, men det stemmer jo at det ikke går an å endre og ingen refusjon. Men da er prisen for dere 5590, istedenfor nærmere 9000.

Vi har bestilt I4-lugar, og den skal visst være flott nok, vi kommer nok ikke til å være på lugaren så mye, så utsikten har ingenting å si. Man får litt større plass ved en klasse opp, men det betaler man en del mer for.


#19

Mauser sa for siden:

Vi hadde billigste lugar, og den var liten, men flott. Jeg ville glatt tatt den samme en gang til.


#20

dharma sa for siden:

Det var i sommer og prisen var for begge veier ja. (Reiste ikke tilbake før to-tre uker senere da.)


#21

liefje sa for siden:

Vi hadde ogsaa billigste lugar (alt annet var utsolgt). Jeg var smaasur og gretten för vi fikk sett lugaren, men den var virkelig bra sml. med MYE bedre lugarklasser paa andre baater. Liten, ja, men veldig smakfull likevel.


#22

Tertit sa for siden:

Bestilte dere lang tid i forveien?


#23

Tertit sa for siden:

Har greid å finne informasjon om økonomiklasse på Color Line sine sider nå. Tror vi bestiller Delflex eller Flex, så blir det i hvert fall litt billigere.


#24

dharma sa for siden:

Det var nok noen uker ja, husker ikke helt. Muligens en måneds tid. Gullfiskhukommelse


#25

Travolta sa for siden:

Det er riktig det Lykken sier mht. hva vi har betalt i alle fall. Vi reiser 4 personer med bil og betaler ca. 5.500,- Har det ordinær bilpakke.


#26

Tertit sa for siden:

Tusen takk for svar! Jeg får vite når jeg får sommerferie neste uke og da skal jeg bestille tur så snart jeg finner en med brukbar pris. 5500,- høres veldig bra ut, håper å finne noe rundt den prisen. Tror jeg kommer til å ringe Color Line, syns sidene deres er tungvinte i forhold til Stena Lines. Man må jo uansett ringe om man skal bestille mat på forhånd.


#27

Lykken sa for siden:

Pappa ringte og bestilte lugarene våre, og fikk god hjelp. Vi fikk bla større lugar pga to barn til samme pris (ihvertfall var det sånn han forsto det).
Jeg ringte her om dagen for å forhåndsbestille mat og Spa til oss jentene, og det ordnet seg fint. Men du får regning på forhånd, betaler ikke ombord. I buffetrestauranten var prisen 340 kr pr voksen, og 135 kr for barn over 4 år. De under spiste gratis.


#28

Tertit sa for siden:

Da blir det nok bestilt pr. tlf. ja :)
Kjekt å få vite prisene på buffeten, det blir nok det vi bestiller. Syns det var en grei pris. Tusen takk skal du ha :blomst:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.