Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Baderom

#1

Beckett sa for siden:

Jeg har forelsket meg i en baderomsservant på Ikea:

Den er temmelig grunn, og jeg er usikker på hvor praktisk det er. Vil vi oppleve mye vannsøl når vi vasker hendene? Jeg mener å ha hørt at dette er en av ulempene ved grunn vask. Praktisk er den jo i forhold til det å fylle vann i når en bare skal ha seg en kattevask - da trenger man jo ikke store skåla. Er det noen som har eller har hatt grunn vask? Del dine erfaringer!

Og så er det spørsmålet om vi burde ha enkel eller dobbel servant. Vi er to voksne og to små (gutter). De legger seg samtidig, så det blir som regel kveldsstell samtidig. Etterhvert som de blir eldre og klarer seg mer selv vil det kanskje være praktisk at de da kan bruke hver sin vask? Og så er det tannpuss og kveldsstell på oss voksne - det foregår igrunnen rett som det er samtidig, det også. Hehe, når jeg leser dette så er det nesten opplagt at vi burde ha to. Men kom gjerne med argumenter imot også. :jupp:

Og så er det innredning, da. Jeg synes disse skapene her fra serien God morgon var veldig lekre:


Innspill, takk!


#2

Ciela sa for siden:

Vi har dobbeltvask og har man plass er det kjekkt . Her pusser jentene ofte tennene samtidig og ikke minst om morgenen når vi skal gjøre oss i stand . Men vi har ikke den fra Ikea .


#3

Tertit sa for siden:

Vi har også dobbelt vask og er veldig fornøyd med det. Har dere plass, ville jeg gått for dobbel vask. Vår er ikke fra IKEA og har "vanlig" dybde.


#4

Che sa for siden:

Jeg kunne godt tenkt meg dobbeltvask.
Svigerinna mi med familie har pussa opp badet. De har en lang vask med to kraner - det er kjempestilig!

Vet de har kjøpt den på kvik - men jeg fant den ikke på sidene deres.


#5

Tove sa for siden:

Jeg har et lite bad, men da jeg pusset valgte jeg dobbel vask. Det ble veldig bra, så man trenger ikke ha veldig stort bad for å velge en dobbel vask.


#6

gullet sa for siden:

Dobbelt vask er veldig , praktisk men husk at det er ikke sikkert at Ikea sin vask passer på den innredningen du har valgt. Ta nøye mål!

Og, barn som pusser tenner og vasker hender skrur ofte på full styrke på vanntrykket og det kan være lurt med en vask som er litt dypere. Noe som også er viktig er armaturen du setter på; hvor treffer strålen i vasken?


#7

pulverheksa sa for siden:

Jeg (mener jeg) har denne vasken fra ikea:

Etter det jeg kan lese er den grunnere enn den du linker til. Jeg har ingen problemer med at vannet spruter over kanten på min vask. Tror det er mer viktig hvordan strålen treffer, eventuelt om dere har veldig høyt trykk på vannet.


#8

Left sa for siden:

Jeg tror jeg ville valgt en vask som var litt dypere. Av grunner nevnt over her. Vann som fosser ned i vasken osv. Min minste er ekspert på å skru opp på full peis når han skal vaske hender etter toalettbesøk, og selv her med vanlig vask, så spruter det bra.


#9

Beckett sa for siden:

Innredningen er også fra Ikea, så det blir ikke noe problem. Trykket justerer vi greit ned ved å skru på noe greier på rørene under vasken (det har vi gjort nå, minsten er ekspert på å peise på med vannet), men det med armaturen og hvor strålen treffer var et vikitg poeng. Hm, har jeg linket til feil vask, mon tro? For den jeg så på i går på Ikea var iallfall grunnere enn den du viser frem her.

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.