Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rosenkål til lammestek

#1

Meta sa for siden:

Tror dere det blir noe godt?



#3

Obelix sa for siden:

Rosenkål er et must :nemlig:


#4

007 sa for siden:

Stekt bacon og rosenkål "stekt" i baconfettet er knallgodt til lam. (Og til vilt.)


#5

Señora sa for siden:

Rosenkål er bare vondt.

Men jeg tror det går fint an å servere til lam ja.


#6

MsM sa for siden:

Nyyydelig.:ja:
Dessverre er jeg helt alene om å like rosenkål her hjemme,så det er skjelden jeg lager det.


#7

Meta sa for siden:

Rosenkål er herved tilbehøret i dag. Sammen med fløtegratinerte poteter, kantareller, gulrøtter og rødvin/skjysaus. Gleder meg. :nam:


#8

Guttemammis sa for siden:

ÅÅh heldig-gris!
Hørtes utrolig godt ut:nemlig:


#9

Fluke sa for siden:

Hvor bor du sa du? Vi kommer! :nam:

Rosenkål er veldig bra til all stek. Om den ikke er for mye kokt (men da er den ikke god til noe).


#10

Meta sa for siden:

Det ble veldig god mat i dag! Rosenkålene ble faktisk litt lite kokt etter min mening! Men det gjør ikke så mye som det gjør at de er overkokt synes jeg. Du kunne fint vært her og spist, Fluke, det hadde vært mer enn nok. :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.