Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan dere anbefale et billakkeringssted?

#1

Polyanna sa for siden:

Vi skal få lakket en dør eller to, etter å ha blitt påkjørt i sommer (forsikringsselskapene var heldigvis rørende enige med oss i at det var han som kjørte på oss som hadde skylden, noe han sikkert er skrekkelig fortørnet over. Han mente bestemt at det var vår skyld :p).

Vi har fått en takst fra Toyota, men siden vi også skal gjøre noe annet smårusk i samme slengen, så vil vi sjekke om andre er billigere.

Noen tips? (Oslo og omegn)


#2

Teofelia sa for siden:

Ingen anelse om billakkering i Oslo, men jeg måtte jo innom tråden og knegge av han som fikk skylden likevel. :knegg:


#3

Propella sa for siden:

Du kan ikke bruke hvem som helst når det er forsikringsselskapet som skal betale. Den dere bruker må være godkjent av forsikringselskapet. Ellers har jegikke noen tips til et bra lakkeringsverksted.


#4

Honda sa for siden:

Vet om en bra i Mosjøen ;) :knegg:
Men de legger ned om 10 dager :(


#5

Polyanna sa for siden:

Vi har fått takst av Toyota og penger på konto, og kan bruke hvem vi vil, eller bare kjøpe sjampis for alle penga. :rairai:


#6

mrc sa for siden:

Hvor gammel bil er det snakk om? Vet ikke hva dere ellers skal gjøre, men med tanke på rustproblemene som svært mange, selv realtivt nye, Toyota-modeller har hatt ville jeg vel aller helst ha gjort det hos aktøren som forhandleren anbefaler i tilfeller diskusjoner rundt rustproblemer senere. Hvis det er andre lakkeringssaker som skal gjøres samtidig er det ikke sikkert man betaler så mye ekstra for det, siden selve oppstarten på jobben uansett må gjøres på forsikringssaken.... på småting lakkeringsmessig er det raskt at oppstart på hele greia utgjør en veldig stor andel av kostnaden....


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.