Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skriver dere ønskeliste til jul?

#1

Isolde sa for siden:

eventuelt hvordan gjør dere det i praksis?

Jeg kunne tenkt meg å skrive en liste både for oss voksne og mini. Men er redd om jeg lager en liste og leverer til foreldre/svigerforeldre osv så kan vi få flere av samme ting og det blir mye bytting.. gjerne ting som ikke kan byttes, sure miner osv.


#2

Tinka sa for siden:

Lager forskjellige lister slik at vi ikke får noe likt.


#3

Beckett sa for siden:

Jeg er ekstremt dårlig på å komme på ting når jeg får kniven på strupen. Derfor har jeg laget ønskeliste på nett (blogg) hvor jeg kan legge inn ting etterhvert som jeg kommer på det.


#4

Tertit sa for siden:

Jeg skriver ikke ønskeliste. Forteller heller hva jeg ønsker meg, om jeg blir spurt. Er egentlig ikke så veldig flink til å ønske meg ting.


#5

Filifjonka sa for siden:

Nei, det gjør jeg ikke.


#6

Ru sa for siden:

Jeg har laget et excelark der jeg har skrevet opp hva vi ønsker oss (det er alltid noen som spør, og vi kommer aldri på noe der og da), hva poden ønsker seg og hva han trenger og hva vi skal gi andre, evt. hva andre ønsker seg.
Da får jeg fin oversikt, og for en gangs skyld kan jeg svare når min mor lurer på hva min mann trenger og slikt.

Jeg deler den ikke ut, det er til eget bruk.
Litt av grunnen til listen, er at vi hele året gjennom kommer på noe vi mangler eller trenger og tenker at det kan vi ønske oss til jul/bursdag. Når så jul/bursdag kommer, så har vi som regel glemt hele greiene; derav excelark. :glis:


#7

Isolde sa for siden:

Smart med excel ark.

Jeg har tidligere år ønsket med 1-2 ting fra hver av de. Men føler det blir feil å nesten bestemme hva hver av de skal kjøpe. Men på en annen side så har vi bare fått det vi har lyst på og jeg vet ca hva prisklasse de ligger på så jeg ønsker meg litt under der. Men kan nok klare å finne 2-3 ting å ønsker meg fra hver av de.


#8

Anne C sa for siden:

Jeg gjorde det alltid før... Jeg har bursdag 23. november så det var alltid en kombinert bursdag/jul liste. Nå sier jeg bare ting. Det er som regel mamma som vil ha det. Når det gjelder gaver til gutta sier jeg litt forskjellig til ulike folk.

Den yngste brodern har alltid ønskelister. Han har bursdag dagen etter meg så det er en kombi det og. Problemet er at han skriver opp så dyre ting at ingen har råd til å kjøpe det.


#9

Teofelia sa for siden:

Jeg gjør som Ru, bare at jeg bruker Word. Og min mor nekter å kjøpe gave uten ønskeliste, så jeg sender vanligvis en redigert kopi til henne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.