Kutt kyllingen i små biter og lag en marinade av soyasaus, balsamico og sukker. Den skal være søt. Mer eddik enn soya. Mariner bitene 5-10 minutter. Ikke hell ut sausen!
Kutt opp mango i små biter og ha oppi koriander og litt finkuttet chili. Bland.
Skjær opp landbrød (4 stk) på langs slik at brødskivene blir lange.
Smør stekepannen med hvitløk og ha i litt olje og stek hver brødskive lett i pannen.
Stek kyllingbitene.
Fordel kyllingbitene på brødet, legg på mangosalsa og nøtter. Dander med litt saus. Serveres med litt grønn salat og små tomater.
Det så veldig godt ut, men jeg tenkte akkurat det samme som zol, man kan ikke bruke marinade det har vært rå kylling i som saus. Det går jo an å holde av litt av marinaden (ubrukt) til saus.
Landgang er vel strengt tatt et dialektuttrykk? Jeg kunne godt kalt dette en sandwitch (selv om jeg er fra landgangland). Det skal definitivt prøves :riktig:.
Setter stor pris på at du delte oppskrifta med oss. Skal definitivt prøves. :nemlig: Sausen skal jeg nok også finne en løsning for. Sandwich eller landgang, smaken er den samme. :ja:
Ja å legge til side litt av marinaden til saus etterpå er nok løsningen.
Her tror jeg restauranten roter litt med navnene/bruker mer kjente navn/uttrykk for å gjøre det lettere å selge.
Landgang er nok er noe utgått, det er få steder som tilbyr det, helst catering.
Det er nok ikke stedsbestemt, egentlig er det en stooor skive med forskjellig pålegg på.
En Sandwich er pr. definisjon to eller flere skiver brød oppå hverandre med pålegg mellom skivene.
en enkel skive med pålegg på heter smørbrød.
en halv skive med pålegg på heter en snitt (flere snitter).
Veg vet at dette ble veldig pirkete, men jeg har tidligere flere ganger fått bestillinger på smørbrød der folk har ment snitter og lignende.
Men oppskriften ser veldig god ut, jeg har en forrett salat som jeg selger veldig masse av som kan minne litt om tilberedningen av kyllingen: