Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

HD-dekoder fra Canal Digital

#1

Blondie sa for siden:

Mannen har bestilt HD-dekoder ( :mumle: ) og installerte den før jeg kom hjem. Jeg stoler ikke hundre prosent på hans kunnskaper ( :sparke: ), så jeg må spørre om erfaringer. Kan det stemme at alle barnekanalaene har svenske eller engelsk tale? Ingen av dem har norsk altså, ikke engang den tradisjonelle Disney-kanalen. Dette kan da ikke stemme? Da er de isåfall ganske så verdiløse i noen år til...


#2

Albertine sa for siden:

Det stemmer nok ikke nei. Her har de plagsomme norske stemmer alle sammen. :nikker:


#3

Blondie sa for siden:

Ah! :lettet: Da kan jeg bare reinnstallere den og velge norsk, kanskje? Tipper han har glemt det i sin iver etter å se på filmkanaler. :knegg: Sånn går det når man reiser avgårde på trening og er borte i halvannen time. Stakkars barna når de finner ut at vi legger inn kode på nesten alle barnekanalene. :mhmm:


#4

Albertine sa for siden:

Kode? :hyper: DEN kjøper jeg!


#5

Blondie sa for siden:

Nå har jeg fått byttet språk og lagt inn kode på fire av fem barnekanaler. :tøff: Det står ganske utførlig om koding av kanaler i brukerheftet.


#6

tinkadott sa for siden:

He, he, vi fikk vår på mandagen, og her er avtalen at om ikke lekser gjøres godt rett etter skoletid, så kodes kanalene. Lurer på om ikk een kunne kode alle filmer med høy aldersgrense også. 10,5 åringen her i huset kommer nok til å bli noe snurt i perioder frykter jeg...


#7

Fara sa for siden:

Vi kan skifte språk på tuneren uten å måtte innstallere alt på nytt. Hender at tuneren har levd sitt eget liv og da får ungene disney på svensk feks.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.