Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Soveskinn for voksne? (Altså ekstra langt)

#1

Balanse sa for siden:

Finnes det lammeskinn for voksne, til å ha i senga? (Jeg skjønner jo at det i så fall blir to eller flere skinn som er sydd sammen.) Jeg søker og søker uten å finne noe...


#2

Che sa for siden:

Det er vel begrenset hvor langt og stort et lam kan bli da :sparke:

Broilerlam, liksom?


#3

Balanse sa for siden:

Bauche da. :dulte:


#4

Che sa for siden:

:knegg: Kunne ikke dy meg..
Du må kanskje ta kontakt med en buntmaker og høre om de kan ta en bestilling?


#5

Fersken sa for siden:

Vi fikk noe som kan ligne på lammeskinn for voksne av svigers da vi bodde i en iskald leilighet for noen år siden. Store, rektangulære, hvite skinn og de varmet bra. Hvor de hadde fått tak i de aner jeg ikke.


#6

Mei sa for siden:

Jeg så også for meg et enormt svært lam :fnise:


#7

Bergensis sa for siden:

Nøstebarn har. Trur eg. Skal sjekke.



#9

Bergensis sa for siden:

Jaria sa det eg skulle seie etter å ha sjekka nostebarn.no :jupp:


#10

Balanse sa for siden:

Tusen takk, Jaria og Bergensis. Det var fint skinn, jeg hadde sett på Nøstebarn uten å finne det selv. Litt dyrt, da, så jeg får høre med min frysende mor hva hun foretrekker. Bauche sitt forslag om buntmaker var heller ikke så dumt, feks kan man visst få slike:

(Fra Roar pelsindustri)

:jupp:


#11

Fru Snurp sa for siden:

Kan ullpels være en løsning? Ullkorga har voksenstørrelser.


#12

allium sa for siden:

Roar pelsindustri har garvet skinnene mine. De gjør ihvertfall bra jobb. Har skinn i alle sengene, deilig å pakke rundt kalde føtter om vinteren.


#13

Balanse sa for siden:

Det er et kjempegodt forslag, men moderen har en sånn superdyr overmadrass som former seg etter kroppen, jeg husker ikke hva den heter akkurat nå, men ihvertfall. Det er nok lettere å lure henne til å bruke skinnfell. (Hun fryser sånn, men har ikke troen på at noe kan hjelpe.)


#14

Balanse sa for siden:

Det hørtes deilig ut!


#15

Fru Snurp sa for siden:

Kanskje laken i ull kan lures på den fine overmadrassen? (Tempur?) Bartek f.eks. Er vel et typisk ulltur-produkt (homeparties etc.)?


#16

Bluen sa for siden:

Foreldrene mine kjøpte soveskinn til Lillebror. Kort tid etter påstod pappa at han hadde sett soveskinn til meg på Obs, altså i voksen-størrelse (sikkert til å legge foran peisen).



#18

Bluen sa for siden:

:skeptisk:


#19

Mei sa for siden:

:redd:


#20

Bluen sa for siden:

Bildet har blitt litt snillere nå. :nemlig:


#21

Mei sa for siden:

Jeg så det første du la ut og får sikkert ikke sove i natt :buhu:

(Og da skylder jeg på deg, ikke lillesøster)


#22

Bluen sa for siden:

Beklager spamming, jeg skal legge meg nå. :sparke:


#23

Balanse sa for siden:

Elinblu, det var veldig fne bilder. Ihvertfall for meg som gikk glipp av det mest ullne bildet. :fnis:

Tempur var det selvsagt. :sparke: Ullaken var genialt, jeg må bestille det. Må bare selge Lærlingen først. (Ull er sinnsykt dyrt til å være en fornybar ressurs? Den ulven til Elinblu må være rik.)


#24

Aminta sa for siden:

Min mormor har både ullaken, lammeskinnslaken og lammeskinnsdyne (de to sistnevnte er uten skinnet under, bare sau all the way liksom). Jeg må høre hvor hun har det fra, for det aner jeg ikke.


#25

Balanse sa for siden:

Veldig fint om du kan sjekke, Aminta. Jeg har jo funnet ullaken takket være Fru Snurp, men det høres interessant ut med lammeskinnslaken hvis mormoren din synes at dette er bra?


#26

Ru sa for siden:

Jeg har et sånn der teddy-laken, eller hva pokker det heter. Det holder en jo god og varm, og kommer som metervare om jeg ikke tar feil.


#27

Balanse sa for siden:

Takk for tipset, Lille Ru. Jeg vet ikke helt hva du mener, og finner ikke noe på google. Jeg kan sjekke på stoffbutikk, men si fra om du kommer på hva det egentlig heter. :gruble:


#28

Bille sa for siden:

Denne tråden må jeg abonnere på! :fryser:


#29

Balanse sa for siden:

Aha, jeg fant et firma i New Zealand som selger både store soveskinn og det som antakelig er lammeullslakenene Aminta nevner. De sender internasjonalt og ser proffe ut, hvis de produserer på en etisk og økologisk ok måte er de også relativt billige, selv om det ev skulle komme toll/mva på. Jeg legger inn lenke i tilfelle Bille eller flere er interessert:
www.nznature.co.nz/product/wool-underlay-super-king


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.