Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skikkelig slowfood

#1

Slettet bruker sa for siden:

Gyoza har jeg laget i dag. Vanvittig arbeidskrevende, men helt utrolig godt.

Jeg brukte wontonomslag fordi det var det eneste vi fikk tak i her i byen, og litt mer ingefær og hvitløk enn det oppskriften tilsier.

Oppskrift og instruksjoner finner dere her.



#3

Balanse sa for siden:

Mmmm, det så kjempegodt ut. Hvor mye tid brukte du egentlig, på hvor mange?


#4

Karamell sa for siden:

:nam: Jeg har aldri smakt dette, men det så godt ut.


#5

Fruktflua sa for siden:

Oh! Jeg elsker dumplings, og skal proppe meg med dumplings i alle varianter når vi drar til USA i neste uke. Gleder meg sinnssykt til kinamaten i Chinatown, San Francisco!


#6

Slettet bruker sa for siden:

selve tillagingen av deigen tar ikke så fryktelig lang tid. Men kål må kokes og avkjøles (alt vannet skal presses ut med et kjøkkenhåndkle), ingefær og hvitløk skal rives, vårløk finhakkes osv. Ca. 45 minutter brukte jeg nok (avbrutt av unger og mann innimellom). Det arbeidskrevende er selve innpakkingen. Det går en liten teskje deig i hvert omslag, så det holdt til ca. 50 stykker (med dobbel oppskrift).

Så steker man åtte om gangen, og småspiser ut over kvelden. :D


#7

Balanse sa for siden:

Med andre ord tok det hele ettermiddagen? Du har virkelig gjort en innsats i dag" Men verdt det, skjønner jeg. Ingefær og vårløk er noe av det beste jeg vet. :misunnelig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.