Oh! Jeg elsker dumplings, og skal proppe meg med dumplings i alle varianter når vi drar til USA i neste uke. Gleder meg sinnssykt til kinamaten i Chinatown, San Francisco!
selve tillagingen av deigen tar ikke så fryktelig lang tid. Men kål må kokes og avkjøles (alt vannet skal presses ut med et kjøkkenhåndkle), ingefær og hvitløk skal rives, vårløk finhakkes osv. Ca. 45 minutter brukte jeg nok (avbrutt av unger og mann innimellom). Det arbeidskrevende er selve innpakkingen. Det går en liten teskje deig i hvert omslag, så det holdt til ca. 50 stykker (med dobbel oppskrift).
Så steker man åtte om gangen, og småspiser ut over kvelden. :D
Med andre ord tok det hele ettermiddagen? Du har virkelig gjort en innsats i dag" Men verdt det, skjønner jeg. Ingefær og vårløk er noe av det beste jeg vet. :misunnelig:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.