Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Begynt på julegaver nå?

#1

Millen sa for siden:

Ja, overskriften sier vel sitt, jeg lurer på om dere har begynt på julegavene for i år.
To julegaver er iorden så da er det bare å begynne å tenke ut og finne ut hva folket ønsker seg.


#2

IOA sa for siden:

Jeg har ikke kjøpt noen enda, men vet hva jeg skal kjøpe til nesten alle, og da er mye gjort! Tenkte å begynne å handle litt snart, for å slippe det stresset i desember.


#3

Albertine sa for siden:

Samme her, tankearbeidet er unnagjort og da er mye i boks. :)


#4

Adele sa for siden:

Jul? Det er jo lenge til;)
Jeg har ikke kjøpt noen julegaver, ikke har jeg begynt å tenke på hva jeg skal kjøpe heller. Får se om jeg begynner å tenke på det når jeg er ferdig med foreldresamtalene mine.


#5

gurgle sa for siden:

Mye er i boks ja, men det er bare fordi hele slekta får ettårsbilde av minstemann. :knegg:


#6

polarjenta sa for siden:

Nei, og ikke har jeg tenkt på det heller. Jeg tenker hvert år at jeg skal begynne tidlig, men gjør jeg det? Neida.. Men endel skal få bilder av barna så det er egentlig bare å få fingeren ut å bestille dem.


#7

Filifjonka sa for siden:

Jeg har kjøpt endel på nett allerede. Jeg liker best å ha kjøpt de fleste julegavene før desember starter, da vil jeg helst bare ha de til kjernefamilien igjen (om ikke de også er unnagjort). I desember er det så travelt med alt annet, så gavene er det greit å være mest mulig ferdig med.


#8

Katta sa for siden:

Sukk jeg tenker at jeg bør begynne nå, og jeg tenker som en gal - men tenåringsgutter (nevører) er evig vanskelige å finne på noe fornuftig til! Jeg greier liksom ikke helt å kjøpe noe de ikke vil ha heller, det går for mye penger i julen til å bytte ting som ikke blir brukt...


#9

Anne C sa for siden:

Ja jeg har startet litt. Handler litt på nett og sånt. Gjør det mest for å fordele utgiftene.


#10

Lykketrollet sa for siden:

Jeg er begynt.
Har kjøpt 4-5 julegaver hittil. Ganske herlig å være i gang.

Jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe til noen, så tar det bare sånn etterhvert som jeg kommer over ting.
Oldeforeldre skal få kalender da, den er jeg i god gang med å lage.


#11

Søster sa for siden:

Skulle ønske jeg hadde begynt..


#12

Macky sa for siden:

Har kjøpt to :stolt:


#13

Maverick sa for siden:

Julegaver? :gruble: Jepp. Det blir faktisk noen til noen utvalgte få, men det er ikke stressbetont, så de funderer jeg fortsatt på.


#14

Ina sa for siden:

Jeg har kjøpt ett par gaver, prøver å være ferdig med de fleste pakkene før desember, da er det jo så mye annet som skjer. Skal på shoppingtur til Køben snart, og regner med å gjøre unna en god del da.


#15

Éowyn sa for siden:

Vi kjøpte noen treleker da vi var i Praha.


#16

Elise sa for siden:

Har begynt med årets avtaler om å ikke kjøpe gaver til folk. Tror jaggu jeg ender opp med å ikke kjøpe gave til en eneste en. :glis: Eller jeg klarer vel ikke å la være å kjøpe noe til mannen og snuppene... Kanskje mamma og. Men jeg skulle helst ønske at fokuset KUN var på samvær, kos og deilig mat.


#17

Tertit sa for siden:

Jeg er godt i gang med julegavene. Er vel ferdig med omtrent halvparten. :)


#18

Angelique sa for siden:

Straks ferdig. Og vi er mange.
HAr bare småtterier igjen. Straks ferdig med de fire barna her i huset , helt ferdig med eldstejenta, mangler en ting til neste jente , og litt til de to yngste gutta.
Men vet hva jeg skal kjøpe til alle som ikke er ferdige.

Har ringperm med alle mulige lister helt tilbake til 1991.
Her har jeg ALT. Julegaver hvert år med enkeltsum og totalsum, julekort som sendes med alle adresser, de fira barnas dåp, gaver, mat.
Sanger jeg har laget til diverse anledninger. Ja alt. Blir den borte, ja da sliter jeg :fnis:


#19

Hjertensfryd sa for siden:

Eg veit kva alle skal få, men har ikkje heilt kommen i gong med å laginga enno.


#20

nolo sa for siden:

Ja, jeg har faktisk kjøpt to gaver allerede, men det blir ikke så mye juleshopping på meg før desember, for alle ungene + mann har bursdag i oktober og november, så jeg må sikre bursdagsgaver først.


#21

allium sa for siden:

Jeg strikker ivei. Det som skal kjøpes er på planleggingsstadiet foreløbig, men jeg liker å være ferdig til 1. desember, så jeg slipper stress i adventstiden.


#22

Tertit sa for siden:

Skikkelig smart og samle alt i en ringperm Angeliqe. :nikker:
Ikke umulig at jeg hermer ;)


#23

Lilleville sa for siden:

Samme her! :)


#24

Zip sa for siden:

Har att berre 3 gaver å kjøpe. :)


#25

Blondie sa for siden:

Ja, jeg har begynt. Både fordi jeg synes det blir koseligere å ta litt etter litt og fordi jeg synes det er greit å fordele innhogget over flere lønninger. I år ender dessuten permisjon midt i julestria, så jeg antar at jeg vil være svært fornøyd med at den biten er unnagjort når jula ringes inn.


#26

Selma sa for siden:

13 julegaver er innkjøpt :kry: Jeg pleier å være ferdig med alle gaver unntatt til mann og barn innen 1. desember - i år tror jeg kanskje at jeg skal ha disse gavene også i hus innen 1. des. Det er så mye som skjer på ettermiddagene og i helgene i desember, så den ledige tiden jeg har da vil jeg heller bruke hjemme enn til å stå i kø i travle butikker


#27

Svanen sa for siden:

Du er flink!

Jeg har ikke perm, men Julens Minnebok (med illustasjoner av Mona Lærum). Den kan brukes i 25 år... Fikk den i 2000. Er 5-6 sider for hver jul. Første siden "slik forberedte vi julen", så ei side der en kan skrive litt om selve julaften (hvem en feiret med, maten, været, det som gledet mest) og julegaver og kort, neste side er til notater om julens selskapligheter og hilsner fra julens gjester, neste side er plass til bilder, og siste side er "julens beste oppskrifter" (men jeg bruker den plassen til å skrive hva vi gir i gave), "huskeliste til neste jul" og "minner jeg ønsker å ta vare på fra året som har gått". Alt illustret med fine julebilder. Kanskje jeg har barnebarn når jeg fyller ut siste siden der....
Virkelig å anbefale om den fortsatt finnes.

Men tilbake til spørsmålet i hovedinnlegger: Har handlet 2 gaver (gjennom bokklubben), "Mathilda" av Roald Dahl til eldste og en lydbok til minsten. Og Guiness rekordbok kommer i posten fra bokklubben etter hvert (felles til ungene).
Foreldrene mine får billetter til Julekonsert i bursdagsgave neste mnd, og regner med at jeg finner på noe lignende til jul også.
Min bror og mannens tre brødre derimot.... Tar gjerne i mot tips....


#28

Tertit sa for siden:

Tror ikke de selger "Julens minnebok" av Mona Lerum lenger. Har ei venninne som prøvde å få tak i den for et par år siden. Hun ringte land og strand rundt, fikk til slutt tak i et av tre gjenværende bøker. Jeg har også ei "Julens Minnebok", men den er ikke av Mona Lerum (husker ikke av hvem). Fantastisk bok! Vet noen om hvor man kan få kjøpt lignende bøker? Jeg kunne godt tenkt meg å gi bort noen i julegave.


#29

Nenne sa for siden:

Jeg har handlet det meste til ungene, også gavene fra oldemor og besteforeldrene, som jeg også handler for. Resten er bare litt smårusk, så 80% ferdig kanskje?

Jeg har også den boka av Mona Lerum forresten. Jeg begynte også å skrive i 2000. :nikker:


#30

Enhjørning sa for siden:

Jepp, jeg har kjøpt gaver til så og si alle ungene i familen pluss noen til, det er vel ni gaver foreløpig. :kry:


#31

Nin sa for siden:

Jeg har handlet mange allerede.
Mesteparten av det som gjenstår er ferdig bestemt men ikke bestilt. Det blir fotokalendere og fotografbilder.
Når det er i boks er jeg ferdig.
Bortsett fra mann og unger. Jeg er alltid ferdig med julegavene før vi begynner på desember, bortsett fra mannen og ungene. Jeg synes det er så koselig å handle i desember, med julepynt, stemning og musikk i butikkene, så selv om jeg vet hva jeg skal handle til mann og unger tar jeg det i desember.
Usj, her ble det mye mann og unger. Til opplysning er det kun en mann,
og fire unger.


#32

Maverick sa for siden:

Mine barn, noen venners barn. :enkel:


#33

Robyn sa for siden:

Jeg begynner å nærme meg ferdig. :D

Mangler til mann og barn og litt annet småtteri, men alt i alt begynner det å bli klart. Deilig å kunne bruke desember til annet enn å fly i butikker.

Har forresten bestilt julekort i dag og.


#34

Fluke sa for siden:

Vi er iallfall i gang. Og det er mist en måned før normalt. :kry:


#35

Tusenogtredve sa for siden:

Jeg har 5 julegaver i hus, og har gjort unna mye av tankearbeidet på de andre, så jeg anser meg for å være godt i rute for en gangs skyld.


#36

vimjer sa for siden:

Gjetter at jeg er omtrent halvferdig. Har ikke helt oversikten siden alt står i poser her og der, men jeg har kjøpt innpakkingspapir, og satser på å få pakket inn de jeg har klar snart.
Det er stort sett de nærmeste som gjenstår nå.


#37

annemede sa for siden:

Vi har mange i boks allerede.


#38

Evita sa for siden:

Har begynt med gavene. Har vel kjøpt 7 gaver allerede, men har mange igjen. Vanligvis begynner jeg ikke før i midten av desember, men i år har jeg bestemt meg for å bli tidlig ferdig.


#39

livit sa for siden:

Ja jeg har begynt - kjøpt til en ca 10 stk tenker jeg :)


#40

Mor til 4 sa for siden:

Har ikke kjøpt noen enda, har så vidt begynt å tenke på hva jeg skal kjøpe.


#41

Noba sa for siden:

Jeg har ordnet ganske mye. Vi får besøk av familien neste helg og da må jeg benytte anledningen til å få sendt med dem julegaver. Er vanskelig nok å finne på noe å kjøpe om en ikke må tenke på at det skal være sendbart også. Den vanskeligste hvert eneste år er svigerfar på 70. Han vil ikke ha noe, ønsker seg ikke noe, trenger ikke noe og liker ikke det meste. :himle:


#42

Kneazle sa for siden:

Jeg har kjøp to stykker allerede! I oktober! :kry::kry::kry: Det er definitivt ny rekord for meg.


#43

Kaktus sa for siden:

Jeg har bestemt meg for at jeg skal gi mye selvstrikkede gaver i år, så jeg er godt i gang. :nikker:


#44

Virra sa for siden:

Ferdig med alle julegavene, utenom til ungene. De kjøper vi rett før jul :)


#45

Tinka sa for siden:

Her er vi i full gang.


#46

Myrsnipa sa for siden:

Overhodet ikke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.