Jeg har en kjele med rester av grønnsaksmos. Tenkte å lage paideig av noe av den, men trenger ideer til hva jeg kan fylle den med som ikke er "vått". Mine paier bygger ofte på en basis av egg. At det er sunt er en fordel.
Tips til andre ting man kan gjøre med rester av potetmos/grønnsaksmos tas også i mot med takk.
Jeg bruker den paideigen du linker til med eggestand, den har alltid holdt tett. Ellers så jeg akkurat på Lonely Planet fra Cornwall at de fylte paiene sine med tynne skiver av kokt potet og krydret kjøttdeig, men da må du vel ha lokk på.
Jo, jeg tenkte på det mens jeg skrev det, men så syns jeg å huske at jeg har en oppskrift på en "tørr" (men god) pai. Holdt akkurat på å sjekke det opp nå.
Sheperds pai :hyper:
Det bør bringe gode barndomsminner tilbake, zol.
Jeg finner ikke oppskrifta på den tørre paien dessverre. Enten har jeg lagt den på et lurt sted, eller så eksisterer den bare i min fantasi. (ikke helt umulig :rolleyes:)
Jeg lagde tykk paideig av grønnsaksmos, mel, smør og et egg. Fyllet var vått, men det gikk veldig greit. Genial deig. Nå skal jeg lage småpaier i muffinsformer som storebror kan ha med seg i barnehagen til bålmat.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.