Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kalendergaver

#1

Tante Grønn sa for siden:

Med termin 2. desember vil jeg få unna mest mulig nå, og jeg trenger tips til kalendergaver som ikke koster masse, og som ikke er ræl.
Eldste er 2 1/2 og lillesøster er snart 1 1/2.

Så langt har jeg kommet på:
-nye tannbørster
-nye smokker til lillesøster

(tegne-/malesaker har de...)

Jah...det var igrunn det :knegg:



#3

Propella sa for siden:

-lego som deles over flere dager
-dvd
-rompeakebrett
-bøker
-ballonger



#5

Pepper Lemon sa for siden:

Første dagen vil min sønn få en bok, Karsten og Petras julebok. Den virker ganske ålreit. Det er dedikert to sider per dag i adventstiden (altså 1. - 24. desember), og Karsten og Petra utfører en aktivitet per dag. Det er her alt fra å titte på stjernene og lære navnene, pepperkakebaking, lage engler av pasta, piperensenisser, kurvfletting, trolldeig etc. Så jeg tenkte vi skulle bruke den til inspirasjon, og gjøre noen av disse aktivitetene underveis.

Ellers skal vi ha en del lego, men det er kanskje ikke så interessant for din minste?


#6

tiddelibom sa for siden:

Det har kommet en ny Pulverheksa-bok også: Pulverheksa og Julenissen, der det er 1 kort kapittel for hver dag. Den kan jo også funke bra som kalendergave.


#7

Jinx sa for siden:

Den har jeg også kjøpt til 4-åringen her :D



#9

Filifjonka sa for siden:

Etter 20 år med opp til 4x24 relativt fantasifulle kalendergaver velger jeg i år den enkle løsningen og kjøper en Lego-kalender til seksåringen. Hvis tenåringene vil ha, kan de få en Flaxlodd- eller Smarties-kalender.


#10

trøtt sa for siden:

Jeg spurte min 13 åring om hun ville ha smarties eller kinderkalender i år. Det er så himla vanskelig å finne på noe rimelig til så store unger. Puslespill er brukt opp. Tenkte på å legge ti kroner hver dag, men ho ville gjerne ha sjokoladekalender. Ho får noen få gaver i tillegg.

De to mellomste får gavekalender. Det er lettere å finne på noe til de. Har til nå kjøpt inn 25 (?) hullmaskiner med ulike mønstre, moodring, biler penn, hårfargespray, dvder til julaften, drikkeflaser av stål, playdooh og noe godteri. Det kan godt hende de blir misunnelig på storesøster som får sjokolade hver dag, men det får bare være. De tåler det ikke likevel så det er ikke noe alternativ for de.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.