Karamell sa for siden:
Jeg har en kjempegod rød saus som er basert på paprika og en hvit saus som er basert på snøfrisk!
Her er paprikasausen. Litt arbeid, men den blir veldig god. Serveres lunken eller avkjølt på varm pasta.
Paprikasaus:
del 4-6 paprika i to og ta bort kjerner og hvite hinner. Legg de i langpanne eller ildfast form og stek de i ovnen med litt olivenolje over til skallet bobler og er helt svart! Da de så ut av ovnen og avkjøl de i en lukket plastpose.
Når du kan ta i de river du skallet av. Kjøttet moses i en foodprosesor eller med stavmikser sammen med litt olivenolje. Bland deretter i en liten skvett appelsinjuice. Krydre med salt, pepper og frisk basilikum!
Snøfrisksaus:
1 paprika
1 løk
(hvitløk)
Cream fraiche
Snøfrisk naturell
litt melk/fløte
salt og pepper
(man kan i tillegg ha andre grønnsaker!)
Surr paprika og løk (og evt hvitløk) i en kasserolle. Det skal bli blankt.
Ha oppi en boks snøfrisk naturell og ca en halv boks cream fraiche. Blir konsistensen for tykk kan man spe med litt melk eller fløte
krydre med salt og pepper.
Kjempe god og enkel!