Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell Geraniotis på Kreta?

#1

Travolta sa for siden:

Hei, vi har bestilt tur til sommeren og skal bo på ovennevnte hotell i Platannias. Reiser med to barn på 1 og 5 år. Noen som har erfaring med dette hotellet? På forhånd takk for svar:ja:


#2

Elisabet sa for siden:

Hvis du legger inn link til hotellet så er det litt lettere å si noe om området rundt hotellet. Har ikke vært på akkurat det hotellet de gangene vi har vært i Platanias. :)


#3

Travolta sa for siden:

www.geraniotisbeach.com/

Vi har vært i Platannias to ganger tidligere, så vi har litt kjennskap til stedet, men ikke hotellet. Tror det er nytt hos Apollo fra i år. Antar at det ligger mot Gerani? Det står f.eks at hotellet har miniklubb, men lurer da på om det er skandinavisktalende eller engelsktalende verter? Og ellers om det er barnevennlig og om stranden utenfor er ok? Husker at den ikke er så veldig langgrunn, men at kvaliteten på sand og vann likevel er grei. Tenker at 5-åringen vår uansett vil oppholde seg mye ved bassenget:) I så fall synes jeg at det er greit med kort avstand til stranda, slik at man kan ta seg noen småturer ned dit!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.