Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Verdens farligste sjokoladekakeoppskrift ...

#1

Ru sa for siden:

Fikk denne på e-post i dag, og den må jo bare deles.

The most dangerous chocolate cake recipe in the world.

FIVE MINUTE CHOCOLATE MUG CAKE

1 Coffee Mug

4 tablespoons flour (that's plain flour, not self-rising)
4 tablespoons sugar
2 tablespoons baking cocoa
1 egg
3 tablespoons milk
3 tablespoons oil
3 tablespoons chocolate chips (optional) some nuts (optional)
Small splash of vanilla

Add dry ingredients to mug, and mix well. Add the egg and mix thoroughly.
Pour in the milk and oil and mix well.
Add the chocolate chips (if using) and vanilla, and mix again.
Put your mug in the microwave and cook for 3 minutes on high.

The cake will rise over the top of the mug, but don't be alarmed!
Allow to cool a little, and tip out onto a plate if desired. EAT! (this can serve 2 if you
want to share!)

And why is this most dangerous cake recipe in the world?

Because now we are all only 5 minutes away from chocolate cake at any time of the day or night!



#3

Dixie Diner sa for siden:

Tror dere jeg kan bruke smør i stedetfor olje? Jeg har sjelden smakløse oljer i hus.


#4

Albertine sa for siden:

NÅ er jeg glad jeg ikke har mikro. :nemlig:


#5

Kanina sa for siden:

Høres herlig ut! Sjokoladefondant-røre i fryseren er også farlig. :nemlig:


#6

Kanina sa for siden:

Sikkert, men da må du kanskje smelte de ti mikroen først?



#8

Skytte sa for siden:

Ooooh... Spennende.



#10

ILY sa for siden:

:eek:


#11

Propella sa for siden:

Det hørtes ikke godt ut. :niks: Seriøst altså. :jupp: Den kan da ikke bli gjennomstekt? Sånn flytende gugge i midten er ikke godt.


#12

Misteri sa for siden:

Godt jeg ikke har mikro ja. :nemlig:


#13

Tangerine sa for siden:

Sjokoladegugge er nydelig :ja:


#14

Mandarin sa for siden:

Hallo? Dette vil jeg se bilde av. :skeptisk:


#15

Dixie Diner sa for siden:

Hæææææ?! Blasfemi! Liker du ikke franske sjokoladekaker eller sjokoladefondant? dåne


#16

Dixie Diner sa for siden:

Jeg må jo prøve alt nytt, så jeg skal lage den i kveld eller i morgen og ta bilde, om ingen kommer meg i forkjøpet. :)


#17

Propella sa for siden:

Nei, jeg liker ikke det. Er veldig sær på kaker og godteri. Liker veldig lite forskjellig.


#18

Dixie Diner sa for siden:

Propella: den ble DESVERRE helt gjennomstekt, så du hadde nok blitt fornøyd. Det ble derimot ikke jeg, så neste gang steker jeg den 1 minutt kortere og ser om det blir bedre.

Den ble helt grei, som vanlig formkake. Jeg gjorde en grov feil, til advarsel for andre, det var at jeg blandet røren direkte i koppen. Det er derfor kaken ser så ruglete og ujevn ut, og den ble nok ikke blandet godt nok. Det er bla. mel på toppen av den. :knegg:

Derfor ser kaken litt mindre delikat ut, jeg skal prøve å lage den igjen i kveld og se om det er bedre å piske røren godt i en bolle først og så helle røren i koppen. Kan vel uansett bruke en hvilken som helst mikroform og få vanlig kake også.


#19

Karamell sa for siden:

:tullerdu:


#20

Stompa sa for siden:

:lalala:


#21

Mirasol sa for siden:

Takk skal du f*** meg ha. Fysen som jeg var i dag ble denne fort fortært! Og den kan med fordel serveres med vaniljekrem. :sparke:

:note to self: Ikke lese på FP når man er fysen!
:note to self 2: Denne blir nok enda bedre med mindre sjokolade i, evt. oboy. :nemlig:


#22

Dixie Diner sa for siden:

MINDRE sjokolade? Oboy? Du er gal, menneske. Jo mørkere sjokolade (og mer flytende), jo bedre. :nemlig:


#23

Toffskij sa for siden:

Iset har så rett, så rett. :nemlig:


#24

nolo sa for siden:

Jeg ser i kula at denne snart kommer til å befinne seg i en kopp nær meg. :ja:


#25

Dixie Diner sa for siden:

Den skal i hvertfall befinne seg i en kopp hos meg i kveld, for etter den stygge kaken jeg laget i går, må jeg jo prøve å lage en fin en.


#26

amylin sa for siden:

Ser akkurat det samme. Vil tippe om ca. 45 minutter eller noe. Da regner jeg med at ungene har sovnet, ja.


#27

Dragen sa for siden:

Jeg kan heldigvis ikke lese engelsk.

:lalala:



#29

Hyacinth sa for siden:

Herregud, første gang jeg leste denne oppskriften så jeg for meg en svær kaffekanne i mikroen. Det står coffee mug, sant? Jeg skjønte ingenting, før jeg så bildet av Isets kaffe kopp. Noe jeg ville kalt en coffee cup. :o


#30

Dragen sa for siden:

Jeg trodde oppskriften startet med en full kaffekanne, så min kake hadde antagelig blitt enda mer mislykket. :flau:



#32

Dixie Diner sa for siden:

Den ble mye bedre i dag! Jeg tok nemlig oppi 9-10 ss melk i stedetfor 3, og nuket den i 2 minutter. Nesten som fondant, men ikke like godt da. Jeg vil vel mest klassifisere dette som en "nød-kake".


#33

kokosbolle sa for siden:

Hva er å nuke i 2 min?



#35

Karamell sa for siden:

Stekte den i 2 minutter og den ble gjennomstekt. Korte ned tiden neste gang ja.


#36

Karamell sa for siden:

Og den ble ikke så god nei. Klarer ikke spise halve en gang. :skuffet:


#37

Bertine sa for siden:

Jeg fikk virkelig ikke dette til jeg, til tross for at det virket som den enkleste ting i verden. Den ble helt gjennomstekt, og jeg stekte bare i 1 og et halv minutt eller noe.

uerfaren kokk :flau:


#38

Sokk sa for siden:

Jeg har også prøvd. :nemlig: Fulgte oppskriften ganske nøyaktig, men er skuffet over både konsistensen og smaken. Forslag til forbedringer er kortere koketid, smør i stedet for olje, ev. litt salt i røra. Og sjokoladebiter kan umulig skade! :D


#39

Karamell sa for siden:

Er det kakao i fondantene? Vurderer å lage med kokesjokolade. Og smør seff!


#40

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har aldri kakao i fondant nei. Bare masse smeltet sjokolade.
Nei denne er ikke noe særlig god altså. Jeg lager heller ordentlig sjokoladekake. Fondant tar jo ikke så mye lenger tid, og smaker tusen ganger bedre.

Jeg bruker alltid smør i stedetfor olje, men jeg kan ikke si det ble så godt fordet.


#41

Ru sa for siden:

Jeg må innrømme at jeg ikke har fått laget den enda.
Det er selvsagt ene og alene på grunn av min enorme selvbeherskelse og styrke. :tøff:

:engel_ikke:


#42

Dixie Diner sa for siden:

Go ahead, du blir nok ikke hekta. :knegg:


#43

Skytte sa for siden:

Eller så kan du la være, for det var absolutt ikke verdt det. :hehehe:


#44

Dixie Diner sa for siden:

Eventuelt det ja. :nemlig:

Lag heller Guniss sine Sarah Bernhard, de er gooode!


#45

Skytte sa for siden:

ignorere febrilsk:lalala:


#46

Dixie Diner sa for siden:

Du er heldig i dag, Skytte, for jeg skulle akkurat til å legge inn en fantastisk god oppskrift på After Eight-ruter, men så ligger oppskriften på kjøkkenet og jeg gidder ikke reise meg. :knegg:


#47

Nessie sa for siden:

:riktig:
DET er de!

Bra tråden utviklet seg til at det ikke var så godt, for da slipper jeg prøve. :lettet:


#48

Skytte sa for siden:

:lettet:


#49

Stikka sa for siden:

Denne kan jeg signere. Hentet opp oppskriften for å prøve, men nå gidder jeg ikke. Vet ikke helt om det blir kalorier spart, eller om det betyr flere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.