Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Medium hastegrad: En hel hare, kan den bli mat?

#1

Søster sa for siden:

Jeg trodde nemlig jeg tok opp en stor indrefilet av fryseren i morges, og nå som den begynner å tine, viser det seg altså å være en hel hare. Den ser ut til å være ferdig oppdelt. Kan jeg lage noe av den som passer til middagsgjester i dag? Jeg har fløte, poteter og epler, pluss de fleste vanllige ingredienser og en butikk i nærheten.

Må vel bli noe grytegreier? Brune kjøttstykker med bein og alt og så koke dem en lang stund og lage saus på, er det sånn?


#2

Søster sa for siden:

Etter litt googling har jeg tenkt å gjøre omtrent så här:
Brune kjøttstykkene porsjonsvis i smør i jerngryta, putte alle sammen oppi igjen og helle på vann så det dekker. Koke en liten time, plukke kjøttet av beina, jevne sausen, ha i krydder og vin og kjøttet og koken en liten time til. Blir det riktig? Også sopp, løk og grønne erter i?


#3

Malus sa for siden:

Vi lagde harefrikase av en hel hare. Nok mat til 5-6 persone av en passe stor hare. søk, så finenr du sikker tei oppskrift.


#4

Estrella sa for siden:

Noe som også er godt ved siden av er å lage en tomatsaus og ha pasta ved siden av. :nam: :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.