Jeg trodde nemlig jeg tok opp en stor indrefilet av fryseren i morges, og nå som den begynner å tine, viser det seg altså å være en hel hare. Den ser ut til å være ferdig oppdelt. Kan jeg lage noe av den som passer til middagsgjester i dag? Jeg har fløte, poteter og epler, pluss de fleste vanllige ingredienser og en butikk i nærheten.
Må vel bli noe grytegreier? Brune kjøttstykker med bein og alt og så koke dem en lang stund og lage saus på, er det sånn?
Etter litt googling har jeg tenkt å gjøre omtrent så här:
Brune kjøttstykkene porsjonsvis i smør i jerngryta, putte alle sammen oppi igjen og helle på vann så det dekker. Koke en liten time, plukke kjøttet av beina, jevne sausen, ha i krydder og vin og kjøttet og koken en liten time til. Blir det riktig? Også sopp, løk og grønne erter i?