Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbehør til focaccia

#1

Mirasol sa for siden:

Så mange som har lagd Verdens beste Focaccia, så må det jo være noen som har erfaring med godt tilbehør også?

Jeg kan begynne med å fortelle om dagen middag som slo godt an hos både små og store.

Strimlet kyllingfilet, stekt i olje og krydret med hvitløk og ingefær.
Isbergsalat, paprika, agurk, cherrytomat
Fetaost
Tsatziki
og selvfølgelig focaccia til!

Resten av brødet skal serveres til lunsj med barselgruppa i morgen. Da blir tilbehøret
*eggerøre og røkelaks
*tsatziki og kyllingfilet
*paprika, agurk, cherrytomat
*fetaost


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg hadde det på koldtbordet i dåpen. Dvs. jeg hadde bakt det og satt det frem da vi skulle kjøre, men tror du ikke jeg GLEMTE DET!
Ellers serverer jeg det feks. til pasta, til tapas, og rett og slett som kveldskos med forskjellige oljer til å dyppe det i, fetaost og diverse pålegg.


#3

Mirasol sa for siden:

Så mange som har laget focaccia, og ingen flere forslag?


#4

Che sa for siden:

Jeg bruker det i hovedsak som tilbehør til annen mat eller til tapas.

Ellers funker det veldig godt fylt med spekemat, salat, avocado, tomat og agurk, - og evt med mango for de som liker det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.