Så mange som har lagd Verdens beste Focaccia, så må det jo være noen som har erfaring med godt tilbehør også?
Jeg kan begynne med å fortelle om dagen middag som slo godt an hos både små og store.
Strimlet kyllingfilet, stekt i olje og krydret med hvitløk og ingefær.
Isbergsalat, paprika, agurk, cherrytomat
Fetaost
Tsatziki
og selvfølgelig focaccia til!
Resten av brødet skal serveres til lunsj med barselgruppa i morgen. Da blir tilbehøret
*eggerøre og røkelaks
*tsatziki og kyllingfilet
*paprika, agurk, cherrytomat
*fetaost
Jeg hadde det på koldtbordet i dåpen. Dvs. jeg hadde bakt det og satt det frem da vi skulle kjøre, men tror du ikke jeg GLEMTE DET!
Ellers serverer jeg det feks. til pasta, til tapas, og rett og slett som kveldskos med forskjellige oljer til å dyppe det i, fetaost og diverse pålegg.