Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ingen halloween-tråd her, jo

#1

Nin sa for siden:

Det må vi ha.
Happy halloween. :D
Nå skal jeg måke og vaske huset, så skal all godisen og pynten frem og jeg skal kose meg skikkelig med å lage halloweenstemning utenfor døra. :tøff:


#2

Slettet bruker sa for siden:

Jeg vurderer jaggu å måke huset jeg også. Alminnelig rydding ser ikke ut til å hjelpe nevneverdig.

Jeg har kjøpt inn snop, og kostymene til ungene er klare. Vi har aldri feiret halloween /allehelgensnatt, men gav etter for presset fra ungene i fjor.


#3

Tertit sa for siden:

Så fint at det er flere her inne som liker halloween :jupp:

Huset er rydda og jeg har begynt å tatt frem pynten. Godteriet er innkjøp og står klart i ei kurv. Det blir halloweenpynta bord og ekstra god kvelds i kveld (etter at ungene har gått runden). Gleder meg!


#4

Ibidelma sa for siden:

Vi bor slik at vi som regel blir glemt av bøssebærer, avisbud o.l. så jeg har ikke kjøpt inn godterier og sånt. Men når jeg tenker meg om, så har vi noen rakkerunger til nabo, og det kan kanskje være lurt å ha noe i tilfelle de kommer, og hvis de ikke kommer så er det jo en god unnskyldning å spise det opp selv :knegg:


#5

Røverdatter sa for siden:

Jeg skal ikke pynte huset til Halloween, men Vesla skal kle seg ut som heks og gå på Halloweenfest. De skal spise grønn monstergrøt og gå en liten runde i nabolaget etterpå. Siden søsteren min er så grei og kommer og krepper håret til Vesla (sånn at alle skal bli skikkelig redde når de ser henne) så har jeg invitert henne og kjæresten på middag. Skal lage et lite festmåltid tenker jeg. Fylte kyllingfileter surret med strandaskinke, råstekte poteter og soppstuing. :matvrak:

Ja, også har jeg kjøpt karameller av ymse slag til eventuelle halloweengjester. Tidligere har det ikke vært så mange, så kanskje blir det litt dumle på meg også. :slikkemunn:


#6

Daisy sa for siden:

Jeg skal legge inn bilder av gresskarene våre litt senere. Vi feirer ikke Halloween, men onkel og tanten min er fra USA, flyttet til Norge for 2 år siden og da må vi jo feire litt med de!


#7

Kaz sa for siden:

Jeg skal gå sammen med gutta mine, og det blir første gang for min del. I fjor gikk de sammen med en venninne og hennes barn. Kommer til å kjøpe inn godis, men pynter ikke noe utover det.

Siden jeg er fersking så må jeg spørre; Hva gjør man hvis de som åpner døra sier "knep"? Min sønn foreslo at han skulle si "BØ!", som jeg forsåvidt synes er en god ide. Flere gode forslag?


#8

Søster sa for siden:

Jeg rydder litt, men lar spindelvevene være.. Guttene laget gresskarlykt i går kveld, jeg har ristet frøene med hvitløk nå. Så skal jeg lage enten amerikanske popcornballs eller glaserte epler, avhengig av hva se har på nærbutikken i dag. Snop og skumle kostymer er hentet fram og storebror gleder seg like mye som til jul!


#9

Blomst sa for siden:

Knoll og Tott skal gå halloween i kveld, en som sabeltann og en som dinosaur. Vi har pynta med to gresskar menner og godis står klart.

HAPPY HALLOWEEN


#10

Sue sa for siden:

Vi skal feire Halloween i den forstand at vi har kjøpt gresskar, skal lage monsterpizza og spise godteri og bare kose oss litt ekstra sammen vi fire i kveld. Har kjøpt inn litt ekstra godis som vi kan gi bort også dersom det kommer noen på døra, men vi har ingen ringeklokke, så det spørs vel. :p


#11

Kula sa for siden:

Tenker vi feirer litt Hallo vin i kveld jeg. :nemlig:


#12

Nin sa for siden:

Da kaster man råtten frukt og grønnsaker på husveggen. :nemlig:
Og tisser på postkassa til de slemme folka.


#13

LilleLeo sa for siden:

På Radio1 i går presterte det å bli sagt "Knask eller knark". Jeg flirte godt og måtte flire enda mer når de kom med en beklagelse etter pausen. :knegg:


#14

Lilith sa for siden:

Jeg skal på Halloweenfest i dag jeg. Hjemme feires ikke det Halloween, tror ikke de går glipp av så mye.


#15

Daisy sa for siden:

Min favoritt; til venstre; GOLLUM!

Her er min:

Her er Onkel sin Obama

Samboeren min sin:


#16

Tuppen sa for siden:

Hørtes lurt ut. :knegg:

LilleLeo: :humre:

Sybil: Er det virkelig gresskar?? Så flott de er.

Jeg har gått fra å være helt anti halloween til å syns at det er helt greit etterhvert som ungene har vokst til. Vi har pyntet hjemme. Storebror tar med minstebror til naboene en liten runde før han går sammen med kompisene sine. 6 åringen skal på fest sammen med guttene i klassen. Vi har også kjøpt inn godis til de som måtte ringe på her. Har innprentet ungene til å ikke ringe på der de ikke har på utelys eller om det står lapp på døra.


#17

Nin sa for siden:

Sybil: Har dere laget alle de der selv? :eek:
Dødsfine! :nemlig:


#18

Daisy sa for siden:

Ja, og i fjor vant jeg men jeg nådde ikke opp i år :knegg: Desverre har jeg ikke bilde av fjorårets mesterverk. Det finnes mange mønster på nett, dere kan søke på "pimpkin carving" osv så finner dere mønstre! Det blir veldig kult som dere kan se.


#19

Eia sa for siden:

Her også. :nemlig:


#20

Kaz sa for siden:

:knegg:
Jeg vurderte det, men tenker vi tar "BØ!" versjonen, jeg.

Samme her. Jeg pleide til og med å koble ut ringeklokka da Storebror var liten, de ringte alltid på midt i leggetiden, og han syntes i tillegg at det var kjempeskummelt. (Bor i blokk, så da er det liksom ikke noe alternativ å skru av utelyset.) I dag har jeg til og med vært på Nille og kjøpt inn godteri, og tenkte jeg skulle kle meg ut selv. Snakk om helomvending.


#21

Ine sa for siden:

Vi skal ikke åpne dørene i kveld.


#22

Bærekraftig sa for siden:

Som min mellomste sønn sa i fjor: Hallo venn! :knegg:

(det var det han trodde man skulle ringe på og si, etter å ha lydert ordet)


#23

canto sa for siden:

:knegg: Definer "vi".

åpnet dørene :tøff:


#24

Stompa sa for siden:

Jeg har holdt igjen, men i år har ungene fått "feire" Halloween. Herremannen er hos en kompis, Frøkna hos ei venninne, og for første gang har jeg kjøpt inn litt godteri. Jentene har allerede vært på døra her (de var utrolig søte!), og jeg lurer på om Herremannen kommer eller om kompisen bor akkurat litt for langt borte. Det har ikke vært andre unger her, og det har det ikke vært før om årene heller. Mulig det blir jeg som ender opp med å spise opp godteriet. :humre:


#25

Nessie sa for siden:

Jeg har dropsene klare, men ingen har ringt på. :skuffet:
Sånn er det å bo på bygda. :humre:

(Noe som forøvrig er helt greit... men om det kommer noen og synger julesanger skal de jammen få noen klementiner av meg - altså - i jula. :nemlig: )


#26

Nessie sa for siden:

Jeg gikk forresten julebukk som tenåring, eller... "drikkebukk" kan man eller si. :rairai:


#27

Enhjørning sa for siden:

Den er jeg fullstendig med på. :humre:


#28

Karamell sa for siden:

Ungene har gått en runde og er fornøyde. Treåringen har hengt på slep og sagt "Nask eller nep" og fått litt i bøtta si. Regner med det kommer bilder etterhvert. Det er første gang de feirer Halloween og det er vel andre gangen vi har kjøpt inn godis.

Forresten kommer vi vel til å brenne inne med mengder ettersom jeg var ute og gikk med 3-åringen og mannen satt på fly fra Oslo.


#29

Krem sa for siden:

Det var en veldig, veldig god ide!! :rairai:

#30

Nin sa for siden:

:kry:


#31

DM sa for siden:

:elsker: Tenker det blir fort oppspist jeg. Man heter vel ikke Karamell uten grunn? :dulte:

Storebror er omlaget til en skumling og er ute med venner og sanker godterier. Lillebror er i seng, og godt er det, for han ble skikkelig sånn: :leppe: av å se på storebroren (som i tillegg brølte til ham :rolleyes: ), så jeg har nok gjort en god jobb. :kry:


#32

DM sa for siden:

Wow Nin! Det var stilig opplegg. :D


#33

Nin sa for siden:

Takk, takk. Ungene som har vært her, og det er en del skryter skikkelig.
Jeg er så barnslig så jeg står stolt og tar imot. :knegg:



#35

Nin sa for siden:

Stilig Miss Norway. Sånne skal jaggu jeg lage neste år.


#36

Karamell sa for siden:

Jeg har kjøpt Nille-Halloween-godis. :skuffet: Det smaker jo pøkk. Neste år kjøper jeg sjokolade! :nemlig:


#37

DM sa for siden:

Å, så kule Missa!
De må jeg legge meg på minnet til neste år. Eller, du kan kanskje huske på deg og minne meg på det to dager før hva? :blafre: :ikkestorforlangendeidethehetatt:


#38

Bomull sa for siden:

:dåne:

Sybil; I´m stunned!!!


#39

Ine sa for siden:

Du sa jo du ikke skulle kjøpe godteri til de :eek:

Men det var jo litt artig da. :ja:


#40

Botero sa for siden:

Sp flynke dere er!! masse fint her..

jeg er litt depe i dag, savner masse av mine halloween tradisjoner fra Colombia, og siden jeg var på job til kl.18 hadde ikke tid til å lage eller pynte noen. Vi hadde en tur til ikea, spiste og kjøpte litt...gleder meg til jul instead!!


#41

Hondacrv sa for siden:

Her ble det kjørt alternativ linje, med allehelgensbarnefest i kirken, 40 barn med voksne på slep. Tacobagetter, leik, film, godteposer og lystenning.

Jeg kan ikke fordra halloween, så det var midt i blinken!


#42

Guttemammis sa for siden:

Kjøpte inn en del godteri, men det kom bare to stk. barn på døra:(
Og da ba jeg eldstemann ikke gi altfor mye for det kom sikkert fler...:rolleyes:

Ja, ja, da ble det litt godt på oss og litt lørdagsgodt til i morgen.
Neste år skal vi planlegge litt mer, tenkte at barna ikke kom til å
merke noe særlig av dette, men alle storesøsken som var med og
hentet søsknene i barnehagen hadde kledd seg ut og så skulle de
og småsøsknene feire halloween når de kom hjem og det ville jo
selvsagt guttene våre også!
Fant jo ikke noe utkledningstøy og ikke hadde vi halloween pynt,
så neste år må vi være litt mer forberedt og gjøre litt ut av det:ja:


#43

Bomull sa for siden:

Jeg må innrømme at hele opplegget kom veldig brått på meg; og vi har heller aldri feiret det, samt at jeg ikke har unger i den alderen heller, at de har begynt å interessere seg for det eller har venner som feirer ... Og jeg har vært alene hjemme i hele kveld, uten godter i hus, så det er nok mange unger som har banket på her og gått tomhendte videre ja!! :(


#44

Mirasol sa for siden:

Hadde besøk av en liten venninne av Storebror her tidligere i dag (fri på skole og SFO). De fikk spøkelsesrundstykker (malte spøkelsesansikt med svart konditorfarge), bloddryppende skinnfiller (eggerøre med ketchup) og kloakkmelk (sjokomelk) til frokost. Stor stas, selv om skinnfillene nok var i ekleste laget (var gode da).

Så malte de halloween-malerier, tegnet på gresskar som jeg måtte skjære ut og hule ut ( :urk: ) og så "Svein og Rotta og UFO-mysteriet" på DVD, og den var visst i skumleste laget for seksåringene.

I kveld var vi på besøk hos dem og spiste skumle pølser og skrekkelig godteri. De var utkledd som heks, flaggermus, Supermann, Tiger og bandit. Det ble en lang og koselig kveld med slitne unger som sovnet i bilen hjem. :D


#45

Enhjørning sa for siden:

Ja, her har vi hatt de søteste små trick-or-treaters på døra, og godteriet fikk ben å gå på.
Bikkjene syntes det var skummelt med alle disse små som kom og så så rare ut, med unntak av en tydelig hundevant pode som satte seg ned i gangen med utstrakt hånd og lot hunden komme til seg.
(Det varmet hjertet mitt, da!)
Liten syntes det var litt rart at det ringte på hele tiden, men han var godt fornøyd, for han fikk sin andel av Halloweengodtet han også. :humre:
Neste år ... :nemlig:


#46

Trolljenta25 sa for siden:

:knegg: Den dro vi også som fattige tenåringer, som måtte på by`n i romjulen. Like moro hver gang!

Her hadde vi en liten Halloweenfest for 10-åringen og tre av hennes venninner. Menyen besto av Oppskåret Arm (pizzasnurrer) og Kirkegårdkake, noe à la denne (Min var rund og litt tettere pyntet. Og jeg hadde marshmallowsspøkelser på):

Etter vi hadde spist gikk vi og fanget godteri, som 3-åringen kalte det. Hun var med for første gang og gikk og sa "chick or cheat" på engelsk. Hun var kjempefornøyd som en liten Tingeling med bøtta full av godteri. Gjestene var knallfornøyde og synes maten var like morsom i år som i fjor. Årets fest var en suksess!


#47

Søster sa for siden:

Jeg sa noe sånt som "så søtt lite monster du er da, vesla, ta litt godteri" til en mamma som hadde kledd seg ut for å følge barna sine.. :flau: Til mitt forsvar var hun veldig nett og vever..


#48

Enhjørning sa for siden:

Ta det med ro, det finnes dem som var hakket verre: Da søsteren min åpnet døra for å ta imot datterens venninne og hennes mor, sa moren: "Hei, du må være storesøsteren til ***, er mamma inne?"
:humre:


#49

Nin sa for siden:

Et sted minstemann ringte på oppholdt det seg tre voksne som hadde kledd seg skikkelig ut. Han ble dødsredd og de måtte ta av seg maskene. :knegg:
Forøvrig nektet han å ta imot godteri de siste stedene han var, han takket pent nei og synes han hadde fått mer enn nok godis. :kry:
Her gikk han jo halloween til besteforeldre nedi gata og så han hadde til og med en pakke med fem små brannbiler i bøtta si.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.