Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Balsamicomarinert kyllingfilet på landbrød

#1

Karamell sa for siden:

BALSAMICOMARINERT KYLLINGFILET PÅ LANDBRØD

1 PERSON

1 KYLLINGFILET
2 SKIVER MED LANDBRØD
1 TOMAT
RUCCOLASALAT
OLIVENOLJE
HVITLØK
BALSAMICOEDDIK

Pensle kyllingfileten med balsamicoeddik og la den ligge i et par-tre timer.

Stek kyllingfileten.

Gni prødet inn med en fedd hvitløk, pensle på olivenolje og sett brødene i stekovnen.

Legg på ruccolasalat og tomat i skiver på brødskivene. Skjær opp kyllingfileten i biter og ha oppå tomatene. drypp litt god olivenolje over. Salt og pepper!

Jeg fikk servert med ovnsbakte potetbåter og aioli til også...


#2

Katinka sa for siden:

Dette hørtes vanvittig godt ut.
Og jeg elsker balsamicoeddik.

Har du oppskrift på ei god aioli også?


#3

Nenne sa for siden:

Nam!


#4

Karamell sa for siden:

Ikke egentlig, men jeg jukser litt og bruker vanlig majones og blander i en ekstra eggeplomme og smaker til med hvitløk. Evt salt pepper og sitron også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.