Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøpe papir?

#1

Malus sa for siden:

Jeg vil kjøpe assortert papir til scrapping / hjemmelagde kort / andre klippe-og-lime-prosjekter. Men i den butikken som finnes her så er det så dyrt syns jeg. Så da lurer jeg på hvor jeg får tak i mønstret / strukturert papir til en billig penge.

Vet om den der papirbutikk ved Noway Design i Oslo, men de er kanskje også dyre? Er det andre butikker i Oslo eller Sandvika med bra utvalg? Noen som har prøvd å bestille papir / scrappesaker på nett? En venninne kjøpte masse fint papir (løse a4-ark) til meg i usa, og det kostet vist ingenting der.


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har kjøpt ei stor blokk hjå Binders. Masse rart i den blokka :knegg: Husker ikkje heilt prisen men rundt hundre lappen ein plass, meiner eg.


#3

Bokormen sa for siden:

Her har vi panduro, jeg tror arkene der koster 10-12 kr for de med mønster, ensfarget er det 6 kr for mener jeg. -nille har også en del fine scrappesaker faktisk.


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Binders er ganske undervudert trur eg. Eg har handla masse der når eg og ungane har trengt hobby ting. Eller så har me berre ein godt utstyrt binders her.

Dei har og nettsider så ein kan bestille ting rett heim.


#5

Vito sa for siden:

Syns binders er generelt dyrt på det meste ...
Tror jeg ville ha sjekket ut nille :jupp:


#6

Aiza sa for siden:

Så faktisk på det de hadde på Nille i går, det var ikke så dyrt, men heller ikke spesielt fint, kan jo være bedre der du bor. Laksevåg senter her. Jeg fant en tråd da jeg søkte på "kort" i FP og der var det linker til mange internettbutikker. Her fant jeg linken: web.scrapping.no/j/
Tidligere har jeg funnet noen veldig fine pakker hos bokhandlere. Norli tror jeg det var.


#7

Hjertensfryd sa for siden:

For dei som holder til i Bergens området er jo [url]www.papirgleder.no[/url] ein plass å kosa seg. Var innom der i veka som var.

Foretrakk igrunn nettbutikken :knegg: Der fann eg i alle fall det eg skulle ha.


#8

Che sa for siden:

Nille har endel de altså.

Jeg har kjøpt endel kartong på lidl da det var ennå - kanskje noen remabutikker selger...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.