Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken telefon har du, og hvor fornøyd er du?

Hvilket telefonmerke har du, og er du fornøyd/ikke fornøyd?

  • Har Nokia og er fornøyd.
    27 stemmer
  • Har Nokia og er ikke fornøyd.
    2 stemmer
  • Har SE og er fornøyd.
    48 stemmer
  • Har SE og er ikke fornøyd.
    1 stemmer
  • Har iPhone og er fornøyd
    7 stemmer
  • Har iPhone og er ikke fornøyd.
    2 stemmer
  • Har LG og er fornøyd.
    2 stemmer
  • Har LG og er ikke fornøyd.
    0 stemmer
  • Har Samung og er fornøyd.
    1 stemmer
  • Har Samsung og er ikke fornøyd.
    1 stemmer
  • Annet. Spesifiser gjerne i tråden.
    8 stemmer
  • Dustepoll.
    1 stemmer
#1

Left sa for siden:

Hvilket telefonmerke har du, og er du fornøyd/ikke fornøyd?
Spesifiser gjerne i tråden hvilken modell.


#2

polarjenta sa for siden:

Jeg svarte annet fordi ingen av de andre alternativene passet helt.

Jeg har en nokia 5310, og jeg er verken fornøyd eller misfornøyd, den er bare helt grei. Men jeg hadde nok ikke kjøpt den på nytt nei.


#3

Adrienne sa for siden:

Jeg har en Nokia N73, og er bare sånn mellomfornøyd. Men ikke mer misfornøyd enn at jeg tror det blir en Nokia neste gang jeg skal ha telefon, men da noe annet enn N73.


#4

Hønni sa for siden:

Har Nokia E51. Topp jobbtelefon, med outlook og god synk.
Men, skjermen er liten og den har ingen morsomme effekter. Gubbete...


#5

Anne sa for siden:

LG K970 :)
Veldig fornøyd! Kanskje mest med designet. Det tar noen uker å bli helt venn med den når den er ny :)


#6

Stompa sa for siden:

Jeg har en Siemens ME75 som jeg kjøpte på Telehuset for 1 kr for et par år siden. Den er helt grei, den. :ikke storforlangende:


#7

-ea- sa for siden:

Har Nokia E66, en avansert jobbtelefon med mye mere greier enn jeg egentlig har bruk for. :knegg: Den ser ikke gubbete ut, den er flat og hvit og lekker og skyves åpen.

Hadde N73 før, og den hadde mye bedre kamera.


#8

Propella sa for siden:

Jeg har en SE og er kjempefornøyd. Bruker Nokia i jobben og er ikke fornøyd med den.


#9

Siwa sa for siden:

Har en SE K810i, og jeg er superfornøyd. Har hatt 4 forskjellige SE tlf siste 6 år, og kommer ikke til å velge noe annet merke mere :niks:


#10

Nessie sa for siden:

Jeg har Nokia, og jeg :elsker: Nokia.
Jeg har 7390 nå, men har bestilt en 6220 fordi jeg ødela den ved å miste den i flisgulvet.. Samt at jeg hadde litt lyst på ny. :filer:


#11

daffy sa for siden:

Denne har jeg også, og den er dødslekker! Og innholdet er ikke så verst det heller. Jeg syns den er litt treig i reaksjonen, men det er vel prisen man må betale når telefonen er fyllt opp med så mye software.


#12

emm sa for siden:

Mobilpoll uten HTC? :hmpf:


#13

Left sa for siden:

Åååå sorry - kanskje en modde kan legge til flere alternativer?
Å ta med alle mobiler går jo ikke da... har ikke med Motorola heller kom jeg på.


#14

Karamell sa for siden:

Jeg har Samsung og er sånn passe fornøyd. Ikke misfornøyd, men jeg liker SE sine menyer bedre. Jeg har en god telefon med 5 mpxls kamera og det var kriteriet så jeg kan vel ikke klage enda.

Det jeg vil ha er en jåletelefon. :filer:


#15

Katta sa for siden:

Jeg har hatt SE i mange år nå. Og er fornøyd med dem - jeg har aldri blitt venner med nokia.


#16

Left sa for siden:

Hva slags Samsung er det du har da? G600?


#17

Potnia sa for siden:

iphone som jeg ikke er spesielt fornøyd med. Liker minidataegenskapene på den, men den har strengt tatt for mange barnesykdommer og småplukk som må utbedres før jeg blir helt fornøyd med den.

Nå skal det sies at den er selvhacket, og at det kan ha noe å si. :flau:


#18

Maggie74 sa for siden:

Jeg har iPhone og slet mye frem til ny software kom, men etter å ha oppdatert telefonen så er jeg storfornøyd. Den har alt (bortsett fra mms, men det savner jeg ikke allikevel). Før iPhonen hadde jeg Nokia N95 8gb, og var fornøyd med den også, men jeg savner den ikke lenger. iPhonen min er min nye følges venn. :jupp:


#19

Frantzen sa for siden:

Jeg har SE k850i. Er veldig fornøyd med telefonen, men kameraet får jeg ikke til å fungere helt. Om det er kameraet som er oppskrytt eller om det er innstillingene jeg skulle gjort noe med vet jeg ikke, er ihvertfall skuffet over det. Datteren min har SE W580i som har mye bedre kamera, enda det har 2.0 megapixel mot min som har 5.0. :snurt:


#20

Aminta sa for siden:

Jeg har Nokia 5310 Express Music, og jeg elsker den. :elsker:
Det er første telefonen jeg har falt fullstendig for og hatt veldig lyst på før jeg fikk den. Og jeg kunne ikke hatt en bedre telefon. :hjerter:


#21

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg har en Nokia 5610 Xpress music, og har aldri vært så fornøyd med en telefon. :hjerter: Jeg trengte en mobil med mp3-spiller og greit kamera siden jeg ikke har noen av delene for tida, og den leverer varene. En sinnsykt god lyd, og kameraet tar gode bilder. 3,2 megapixler.
www.nokia.no/link?cid=PLAIN_TEXT_631219


#22

Bomull sa for siden:

Akkurat nå har jeg SE, som er det jeg har sverget til de siste fem årene, og jeg er stort sett veldig godt fornøyd, men telefonen jeg har nå, er ræva - har byttet den inn to ganger fordi den blacker ut, og nå gjør tredje telefonen det også ...på et halvår! :(

Har hatt LG og var IKKE fornøyd, tidligere sverget jeg til Nokia og var alltid rimelig fornøyd, men jeg setter batterikapasiteten høyt og her scorer jo Nokia langt fra best!


#23

Honda sa for siden:

Har en LG tuch ting. superfornøyd

Hadde før den en SE walkmanting som tydligvis ikke tålt normal bruk. aldri vært på badet eller ute i regn eller noe. å den ble øddelagt før den var 1 år.
Mens mann sin se om han har snakket i ute i regn er like fin etter 3 år hehe
Så jeg skal aldri mere ha SE


#24

Robyn sa for siden:

Jeg har byttet mellom Nokia og SE så lenge jeg har hatt mobil, med unntak av en Samsung for noen år tilbake.

Og jeg foretrekker Nokia. De to siste mobilene har vært/er Nokia og det blir nok det når jeg kjøper meg ny en gang i fremtiden og.

Mannen har en SE nå og han er ikke fornøyd. Min kollega fikk seg ny SE i sommer, etter at den ble byttet tre ganger pga. feil kjøpte hun en annen telefon.


#25

kokosbolle sa for siden:

Har iPhone og er ganske fornøyd. :) Hadde trøbbel med lyden på den første, men etter at jeg sendte den inn på reperasjon fikk jeg ny. Den nye jeg fikk funker bra, men det er et eller annet med skjermen. Mulig denne også må inn på reperasjon. :sukk: Jeg har det med å få blåmandagprodukter om dagen.


#26

polarjenta sa for siden:

Det er jo denne jeg også har, og jeg er bare sånn passe fornøyd. Hva er det som gjør at du er så fornøyd? Kanskje jeg har gått glipp av noe.


#27

Guava sa for siden:

Jeg har Nokia N95. I starten var den uvant å bruke. Mest av alt fordi jeg er vant med telefoner som man stort sett bare bruker til å ringe og sende SMS med.
Jeg likte heller ikke skyvedekselet noe særlig. Nå begynner jeg å bli mer og mer glad i telefonen, kanskje mest av alt fordi jeg har lært å sette pris på de ekstra finessene. GPS-en har jeg fått bruk for av og til. Den er lett å surfe på nett med. Musikkspilleren er lettvint å betjene. Fotoapparatet er bra.

Jeg synes den er litt stor og klumpete, men det er prisen å betale for stor skjerm og bra kamera.


#28

Tinka sa for siden:

Har SE og er fornøyd.


#29

Patsy sa for siden:

Har en htc touch og er veldig fornøyd. :ja:


#30

Svanen sa for siden:

SE W810i, og er veldig fornøyd. Hatt i 1 1/2 år nå, uten noen problemer. Ikke verdens beste til innebilder i dårlig lys, men jeg har da vanlig kamera til det;)
Hadde Siemens før da. (fikk første mobil i 2001) Var fornøyd med Siemens, men så sluttet de jo å lage mobiler, så jeg lurte fælt på hva jeg skulle gå over til. "Alle" hadde Nokia, men jeg syntes mange var misfornøyd, og jeg blir aldri fortrolig med den vi har på jobb. (bruker fortsatt lang tid å finne frem der, og evigheter de få gangene jeg skal sende sms fra den...)


#31

Angelique sa for siden:

Samsung G600 og veldig fornøyd.


#32

Appelsin sa for siden:

SE, veldig fornøyd. Og så er de fine :nemlig:

Hadde en samsung en gang, og trodde jeg skulle bli gal. Fikk overført den til mannen min da hans ble ødelagt, og jeg kjøpte ny (SE :D ), men han holdt også på å klikke av den. Den hadde sånne små irriterende detaljer som var flaut å være irritert over, men summen ble liksom så stor...

,


#33

Jenna sa for siden:

SE K810i, mener jeg det er. Jepp, denne:

Er fornødy med den, selv etter å ha hatt Nokia i en del år. Har ikke fått prøvd nedlasting av mail enda, da jeg fikk den rett før jeg gikk ut i permisjon og fikk ikke ordnet det da. Greit kamera, god meny og lett å bruke, synes jeg.


#34

Isbjørn sa for siden:

Har Nokia N82 og er ikke helt fornøyd. Hadde SE før, og den er kjappere enn Nokia. N82 er tungvindt når man skal skrive sms, for man må finne frem mottakeren i adresseboken hver gang. SE har på dette området "top10", noe jeg synes er bra. Savner også smilier på N82. Så neste gang blir det SE igjen.


#35

Miss Norway sa for siden:

:skuffet: Man må da ha flervalgspåll om de store spørsmålene i livet.

Hovedtelefonen for tiden er iPhone og den er fiiiin! Men et lite minus i margen over at jeg ikke har klart å få tak i eposten min når jeg har vært i utlandet pga noen innstillingsgreier. Jeg mener, å finne en låne-PC for å kunne google seg frem til hvorfor min egen "mini-PC" ikke virker... Litt for dumt.


#36

Strå sa for siden:

Har SE og er fornøyd.

En av grunnene til at jeg er så fornøyd med min SE er at jeg har hatt den i over fire år, mistet den ca 200 ganger i flisegulvet og en gang i vasken. Og den fungerer fortsatt helt topp uten problemer :). Jeg liker menyene, den er god å holde i, tastaturet er lett å bruke, men kameraet er dritt (4 år gml. har vel litt å si der).


#37

Agurke sa for siden:

:dulte:

Jeg har HTC Diamond Touch, og er fornøyd. Ikke så fornøyd som jeg trodde jeg skulle være, men fornøyd.


#38

Toffskij sa for siden:

Jeg elsker iPhonen min.


#39

Nessie sa for siden:

Min Nokia har falt ned i gulv, asfalt, ned trappa, blitt spist på - ja i det hele tatt. Men den har holdt.. Den fungerer jo nå også. Selv om dekselet er litt knust. Men det handler nok like mye om at jeg VIL ha ny. :knegg:


#40

Enhjørning sa for siden:

Det Aminta sa. :D

Jeg har alltid hatt Nokia, og med ett unntak (6085) har jeg vært superfornøyd!


#41

Hobbes sa for siden:

Jeg har alltid hatt Nokia og alltid vært fornøyd. Nå har jeg Nokia 6500 slide, tror jeg det er, og det er en møkkatelefon. Den reset'er seg hele tiden, skjermen blacker ut, og i det hele tatt... Mannen hadde lik og det var det samme med den, så jeg mistenker at det ikke bare er uflaks.


#42

Tussilago sa for siden:

Har Nokia N95 8gb og er kjempefornøyd!
Men har hatt SE som jeg har vært fornøyd med også, er ikke bare merket jeg ser etter.


#43

rajraj sa for siden:

Er fornød med min Sony Ericson K660i. Den er brukervennlig, har god batterikapasitet og tar ok bilder.


#44

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

Stemte annet, for øyeblikket har jeg en Sony-sak (w200i?) ettersom jeg mista en nokia på kanotur i høstferien. Drukna, aldri funnet igjen. :-(
Jeg er en skikkelig mobilmördare og har de siste 3 åra kverka flere telefoner enn bra er. Har vært innom Nokia, Samsung, SonyE, Motorola og noe billigskit jeg ikke husker navnet på, og det som irriterer meg er at detikke finnes en jæ... telefon med de funksjoner/spill som jeg vil ha. De er jo forskjellige alle sammen.
:hater å bryte med rutiner:

Tror Sony stikker av med mitt favorittstempel.


#45

mrc sa for siden:

HTC TyTN II. Til mitt bruk fungerer den helt utmerket. Kunne ønsket bedre ytelse på enkelte ting.


#46

Pong sa for siden:

Jeg har en Sony Ericsson T610 fra lenge siden. Snakker i den ene enden, hører i den andre enden og sålenge jeg ikke holder den oppned går det fint ;)
Som backup har jeg en enda eldre Nokia (sort/hvitt display) i bilen en plass.

Veeeldig gammelt, men funker fremdeles, og jeg bruker helst ikke penger på mobil.


#47

Turte sa for siden:

Jeg og min SE er gode venner. :jupp:


#48

venla sa for siden:

Har en 3 år gammel Nokia med pensjonistknapper. Er helt grei til sitt bruk, men jeg ønsker meg en ny med bra kamera. F.eks. SE C905.


#49

banana sa for siden:

Jeg har hatt SE de to siste gangene, og er fornøyd. Jeg er dog ikke en ekstrembruker. Jeg ringer, sender SMS og hører på lydbok / mp3. Min SE W810i er min kjæreste dingz, jeg blir glad hver gang jeg hører på bok (selv om boka måtte være dårlig).


#50

Kirsebær sa for siden:

Jeg har en ganske ny nokia ett-eller-annet og er ikke veldig fornøyd. (syns generelt nokia er tungvinte telefoner, også har jeg en SE som jeg er veldig fornøyd med til tross for at jeg må bruke headsettet hvis jeg skal prate :knegg: Også har jeg en eller annen pda-dings(telefon/lommedatamaskin som heter Qtek2020i, eller noe slikt) som jeg ikke har satt meg helt inn i, men som er fryktelig morsom. :knegg:


#51

iBam sa for siden:

Har Iphone 3G og er på mange måter fornøyd, men samtidig klarer jeg ikke helt vende meg til å kun ha touch. Er tungvint når man skal skrive meldinger i full fart syns jeg, pluss at den mangler endel finnesser som MMS, videresending av SMS osv..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.